RAFINIRANI KLASIK

Ovo je HTC One M9 i izgleda opako dobro

02.03.2015 u 22:01

  • +10

HTC One M9

Izvor: tportal.hr / Autor: HTC

Bionic
Reading

HTC priopćava kako je danas predstavio svoj najosobniji, najljepši i najsnažniji pametni telefon dosad – HTC One M9. Najnoviji flagship uređaj globalno priznate obitelji HTC One, HTC One M9 je klasik, a s druge strane - bezvremenska svečanost ljepote i elegancije, nenadmašna kombinacija stila i performansi koja vam omogućuje da dobijete najviše od svog mobilnog telefona

'HTC je ugled izgradio prihvaćajući izazove i ostvarujući očekivanja u mobilnoj industriji,' rekla je Cher Wang, predsjednica kompanije HTC. 'HTC One M9 to ponovo uspijeva, zahvaljujući zapanjujućoj eleganciji i dizajnu u kombinaciji s pametnim značajkama koje pomažu oživjeti vaš svijet, povezujući vas još snažnije sa stvarima koje smatrate najvažnijima. Toliko više od običnog telefona, HTC One M9 je dodatak vašoj osobnosti.'

Izgrađen na temelju trogodišnje potrage za izvrsnošću, HTC One M9 spaja najbolje od nagrađivanih modela HTC One M7 i HTC One M8 u nevjerojatan, kultni dizajn. Upečatljiv metalni obrub savršeno se spaja sa skladnim oblinama, stvarajući raskošan, draguljarski dojam.


HTC Sense 7: Nadogradnja vaše osobnosti

Vaš telefon treba pokazati tko ste vi, a novo iskustvo HTC Sense™ 7 stavlja vas u potpunu kontrolu. Iznimno prilagodljivo i intuitivno vi, aplikacija HTC Themes postavlja vas u središte iskustva pametnog telefona, inteligentno analizirajući vaše omiljene fotografije kako bi izmijenio izgled i dojam vaših aplikacija, shema boja i pozadina.

Nevjerojatno snimanje: Pomoć u stvaranju najboljih uspomena

Uz najbolju kameru koju možete ponijeti u džepu, vašem pametnom telefonu potreban je tek trenutak da napravi fantastične, kreativne i zabavne fotografije. Kamere u modelu HTC One M9 dizajnirane su da svaki trenutak uhvate u zapanjujućoj kvaliteti, omogućujući vam da iznova i iznova proživite te trenutke. Glavna kamera predstavlja nevjerojatnih 20 megapiksela, koji će svaki detalj naglasiti u punoj oštrini i složenosti, a safirno staklo kamere odlična je zaštita od ogrebotina. Za živopisne videozapise koji izgledaju kao najnoviji blockbusteri, kamera snima u rezoluciji 4K.

Nevjerojatan zvuk: Razlika koja se čuje

Doista izvrsno vizualno iskustvo zaslužuje i zvuk koji vas stavlja u prvi red. HTC One M9, zahvaljujući ozvučenju HTC BoomSound™, jamči filmski zvuk stvarniji od života. Kultni dual sustav prednjih zvučnika obitelji HTC One sad dolazi u kombinaciji s emulacijom 5.1-kanalnog zvuka Dolby® Surround, čime vas još više približava akciji te pruža izvanredno, kinematografsko iskustvo surround zvuka.

HTC One M9 dolazi u dvotonskoj kombinaciji srebrne i roza zlatne boje, te jednotonskim izdanjima u gunmetal sivoj te zlatnoj boji. HTC One M9 u Hrvatskoj će biti dostupan u prvom tjednu svibnja.

DIMENZIJE: 144,6 x 69,7 x 9,61 mm
MASA: 157 g
EKRAN: 5.0”, Full HD 1080p

PLATFORMA: Android™ 5.0 (Lollipop) s HTC Sense™

PROCESOR: Qualcomm® Snapdragon™ 810 s osam jezgri
MEMORIJA: Ukupno: 32 GB, dostupan kapacitet može varirati / RAM: 3 GB
Proširivost: microSD™ utor podržava proširenje memorijskim karticama do 128 GB