B&O BEOVISION AVANT 75”

U Zagrebu prodan televizor za 135 tisuća kuna

27.02.2015 u 19:07

Bionic
Reading

Zvuči gotovo nevjerojatno, no nepoznat netko odlučio se počastiti novim televizorom, i to onim vrhunske klase. Tvrtka B&O pohvalila se time da je anonimni kupac odlučio nabaviti njezin top model televizora BeoVision Avant 75”

BeoVision Avant 75'' je najluksuzniji televizor u ovom dijelu Europe, a svom novom vlasniku nudi ultra high-definition (4.K) kvalitetu slike. Riječ je o uređaju savršeno podešenom prema najpreciznijem standardu Bang&Olufsena, a koji koristi lokalno zatamnjenje za preko osam milijuna piksela, donoseći na vidjelo i najsitnije detalje. Televizor BeoVision Avant inače je dostupan u veličinama od 55” (140 cm), 75” (190 cm) i 85” (216 cm).

Televizor koji predstavlja vrhunac tehnologije i pojam luksuza trenutno se nalazi u Hrvatskoj jer je ovo ujedno prvi model BeoVision Avanta 75'' prodan u ovom dijelu Europe. Unatoč svim našim naporima, kupac je odlučio ostati anoniman, a to samo pokazuje da čak i u vrijeme krize kupci nisu dovoljno bogati da kupuju jeftino te da znaju prepoznati pravu vrijednost.

Anonimni kupac je prije isporuke dozvolio da BeoVision Avant 75’’ kratko vrijeme bude izložen u salonu Bang&Olufsena u Gajevoj 23 u Zagrebu, a sve kako bi se svi zainteresirani mediji i kupci mogli uvjeriti u to da se luksuz uistinu vratio na naše prostore te da ga potpisuje upravo Bang&Olufsen.

Više detalja o ovom ekskluzivnom televizoru te njegove specifikacije možete doznati pomoću ovog linka