NOVITETI

BenQ nudi dva NFC poslovna projektora

23.02.2015 u 14:49

Bionic
Reading

Modeli MW665+ i MX666+ osmišljeni su i konstruirani tako da podrže trend BYOD (Bring Your Own Device - donesite vlastiti uređaj na posao). Opremljeni su prvim na svijetu rješenjem za bežične poslovne prezentacije putem tehnologije NFC - tapNshow

Dolaze s paketom Quick Wireless NFC, koji se sastoji od dodatka NFC Wireless Dongle, NFC kartice, NFC naljepnice i Quick USB uređaja. Omogućuje brzo i jednostavno podešavanje bežičnih prezentacija, bez obzira da li ih pokrećete s prijenosnika, tableta ili pametnog telefona.

U kombinaciji s BenQovim vlastitim aplikacijama za prezentacije te posebnom dizajnu projektora, možete poslovnu prezentaciju pokrenuti svega dodirom s pametnog uređaja s Androidom koji podržava NFC.

U BenQu tvrde kako su novi modeli odgovor na povećanu potražnju za poslovnim projektorima i bežičnim dodacima - prodaja prvih porasla je 30 posto tijekom trećeg prošlogodišnjeg kvrartala.


Dodatak Quick USB omogućuje postavljanje prezentacije s prijenosnika za 40 sekundi, dok VGA Wireless Dongle-QPro omogućava povezivanje putem NFC-a.

Oba modela nude 2D Keystone korekciju trapezoidne distorzije, podršku za bočno projiciranje te funkciju Corner Fit za projekciju na ograničenom ili neravnom prostoru.

Imaju visok nativni kontrast te visoku svjetlinu za konzistentno žarke tonove i jasan prikaz u svijetlim prostorijama. Boje isporučuje kotač boja od šest segmenata i alatima za upravljanje boja koji nezavisno podešavaju nijanse, tonove i zasićenje svih šest boja (RGBCMY).

U projektore su ugrađene BenQove tehnologije SmartEcoTM i LAN Control.

Bežični poslovni projektori BenQ MW665+ i MX666+ dostupni su na tržištu već sada, a uskoro se očekuje i dolazak dodatka VGA Wireless Dongle-QPro.