NOVITETI

Evo mobilne aplikacije za projiciranje bez računala

28.01.2015 u 14:00

Bionic
Reading

Aplikacija olakšava bežično projiciranje slika i datoteka pohranjenih na pametnim uređajima, na Epsonove projektore spojene na bežičnu mrežu. Možete projicirati različite datoteke bez potrebe za korištenjem osobnog računala

Epson iProjection, aplikacija za mobilno projiciranje za uređaje iOS i Android, odnedavno je dostupna i korisnicima u Hrvatskoj.

Aplikacija olakšava bežično projiciranje slika i datoteka pohranjenih na pametnim uređajima, na Epsonove projektore spojene na bežičnu mrežu. Možete projicirati različite datoteke bez potrebe za korištenjem osobnog računala.

iProjection omogućuje pretraživanje weba unutar aplikacije, sa svim značajkama web preglednika. Moguće je projicirati web-stranice i slike visoke kakvoće na velikom zaslonu. Ugrađeni web preglednik ima standardne komande i opcije, uključujući i knjižne oznake, povijest i više.

Bilježenjem unutar projekcije naglašava se ili pojašnjava svaki detalj u slici, dokumentu ili web-stranici. Ugrađeni gumb za bilješke predavaču omogućuje da koristi olovku, marker ili gumicu s mogućnošću bojanja i neprozirnosti da bi naglasio i zapisao bilješke preko projicirane slike.

Appleov format datoteka podržava:

Word
PowerPoint
Excel
Keynote
Adobe PDF
JPG
TIFF
PNG

Android format datoteka podržava:

Adobe PDF
JPG
TIFF
PNG