A BESPLATNE SU

S ovim aplikacijama snimit ćete najbolji selfie

26.01.2015 u 22:30

Bionic
Reading

Ubrajate li se među ovisnike o selfijima (ili ćete to tek postati), ovih pet aplikacija pomoći će vam da dobijete svoju dnevnu dozu sebeslika

Frontback
Aplikacija vam omogućava da škicnete što se nalazi iza i ispred kamere.

iTunes (besplatna) | Android (besplatna)

Perfect365
S ovom aplikacijom možete srediti selfie prije no što ga zalijepite na Instagram, Flickr ili Facebook - ukloniti bubuljice, podbradak, treće oko... Pa čak i promijeniti boju kose.

iTunes (besplatna) | Android (besplatna)


MomentCam
Dosadili su vam uobičajeni selfiji? Zašto ga ne bi napravili kao karikaturu? I to koja može biti animirana? Ako vas to neće zabaviti, ne znamo što hoće. A upravo to ova aplikacija može.

iTunes (besplatna) | Android (besplatna)

Shots
Ovo je, u stvari, društvena mreža u usponu, donekle konkurencija Instagramu, samo što je posvećena selfijima. Možete se povezati s osobom koja je napravila selfie i objavljivati svoje uratke na miru, bez straha od komentara.

iTunes (besplatna) | Android (besplatna)

Selfie Cam App
Jedina na ovom popisu koja je samo za Appleov iOS. Koristi tehnologiju prepoznavanja lica. Samo se nasmiješite kameri i fotka je spremna. Ili upotrijebite palac kako bi vrtili okrugli brojčanik i snimili fotografiju. Gotove selfije možete izravno prebaciti na Facebook, Twitter i Whatsapp.

iTunes (besplatna)

Izvor:Make Use Of