POSAO BUDUĆNOSTI

Internet marketing akademija - upis nove generacije polaznika

29.09.2016 u 12:23

Bionic
Reading

Prema brojnim istraživanjima, praćenjima i mjerenjima učinkovitosti oglašavanja, internet marketing i digitalno oglašavanje postali su neizostavni dio poslovanja i nezaobilazan kanal komunikacije s potrošačima

Proteklu je godinu obilježio, najveći do sada, content marketing - društvene mreže, postojeće i nove, jačaju svoje mogućnosti te privlače još veći broj korisnika, slikovni sadržaji prevladavaju na društvenim mrežama poput Pinteresta, Google+, Tumblra i Instagrama. Godina 2014. donijela je i jače veze između web stranica, društvenih mreža i SEO-a te biste upravo i iz tog razloga trebali što preciznije osmisliti Google AdWords kampanje.

Oglašavanje putem interneta konstantno se mijenja i već sada izgleda znatno drugačije od prethodne godine. Globalna potrošnja na digitalno oglašavanje prošle je godine dosegla 117,6 milijardi dolara, što iznosi više od 22 posto ukupnog oglašivačkog tržišta. Za 2015. godinu predviđanja za digitalni udio u ukupnom marketinškom tržištu iznose 25 posto, odnosno jednu četvrtinu.


Mirakul Edukacijski centar krajem veljače upisat će novu, već 8. generaciju polaznika Internet marketing akademije, višemjesečnog specijalističkog modularnog programa stručnog usavršavanja. Program se sastoji od 10 modula ukupnog trajanja 100 nastavnih sati, a održat će se u FORUM-u Zagreb od 27. veljače do 23. listopada 2015. godine. Mirakul Edukacijski centar do sada je iz područja internet marketinga educirao preko tisuću polaznika iz vodećih hrvatskih tvrtaka i institucija, a prosjek ocjena svih seminara je iznad 4,5 - što je dokaz ispunjenih očekivanja polaznika.

Zašto upisati Internet marketing akademiju? Internet marketing akademija pružit će polaznicima sveobuhvatna znanja iz područja marketinga i prodaje putem interneta, s detaljno pojašnjenim svim potrebnim tehnikama i alatima koji će ih osposobiti za kvalitetno upravljanje ciljanim marketinškim kampanjama.

Program je namijenjen svima koji žele svoje poslovanje unaprijediti upotrebom Internet marketinga te prodajom proizvoda i usluga putem interneta, uz niže troškove oglašavanja i veću mogućnost praćenja učinkovitosti, te su im potrebna stručna znanja iz svih područja komunikacije putem interneta. Na Akademiji ćete dobiti primjenjivo znanje koje ćete moći prenijeti drugima, budući da program obuhvaća cijeli internet marketing proces.

Kroz program ćete upoznati stručnjake za digitalni marketing koji se svakodnevno bave upravo temama koje pokrivaju na Internet marketing akademiji. Svi predavači dolaze iz vodećih hrvatskih tvrtaka u području online marketinga i komunikacije, kao što su Escape studio, Jasno&Glasno, Trenutak.hr, 404 Agency, Publicis grupa, UX Passion i druge, te su vrhunski specijalisti u svom području i višestruko nagrađivani na raznim stručnim konferencijama i seminarima.

Sve dodatne informacije o programu, predavačima i uvjetima upisa mogu se naći na web stranicama www.mirakul.hr/edukacijski-centar/internet-marketing-akademija/

U tijeku je upis nove generacije polaznika i svoja mjesta možete rezervirati već sada.