TVZ MC2

Krenulo natjecanje za najbolju studentsku aplikaciju

26.01.2015 u 14:22

Bionic
Reading

Na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu otvoreno je treće natjecanje studenata u izradi najbolje mobilne aplikacije TVZ Mc2 2015. O svojim iskustvima i preporukama govorili su dizajner Tomislav Kozačinski te Darko Čengija, osnivač i suvlasnik tvrtke UX Passion

Kozačinski, i sam nekadašnji student TVZ-a je savjetovao studentima da prije svakog rada dobro upoznaju samog korisnika te njegove navike i razmišljanja. Kako je orijentacija na korisnika i osnova filozofije tvrtke UX Passion, Čengija se odmah složio i u skladu s imenom tvrtke istaknuo i strast bez koje nema ni poslovne ni tehničke izvrsnosti.

Studenti će u slijedećih mjesec dana imati prilike ugostiti predavače iz tvrtki Pet Minuta, ZIP, drap, Infinum, codeanywhere, Minus 5, SPAN, Trilix i Megatrend te će odslušati dvije dizajnerske radionice pod vodstvom dizajnera Bojana Kanižaja

Nakon toga će, 17. ožujka, na druženju Speed Date imati prilike formirati dizajnersko-programerski tim i od predstavnika udruge nezavisnih izvoznika softvera CISEx saznati temu natjecanja kako bi mogli započeti s radom.


Zahvaljujući suradnji s Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva, natjecatelji će imati priliku predstaviti se i ZIP-ovim partnerskim tvrtkama, kao i surađivati sa samim ZIP-om.

Uz podršku mentora, natjecatelji će radove predati do 1. svibnja. Finale će biti održano u prostorima Hrvatske gospodarske komore.

Više:TVZ Mc2