NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Bug Future Show 2015

19.01.2015 u 12:25

Bionic
Reading

Drugi 'Bug Future Show' bit će održan 29. siječnja 2015. u kinu Europa u Zagrebu. Uz predavanja, očekujte panele, premijere, intervjue, demoe, radionice, isprobavanje novih tehnologija i nagrade

Bug Future Show 2015 je cjelodnevni tehnološki show koncipiran kao kombinacija scenskog programa i popratnog izložbenog programa koji će se paralelno održavati u istom prostoru.

Program će se odvijati u glavnoj dvorani i dvorani Mueller kina Europa. Sastojat će se od predavanja domaćih i stranih informatičkih stručnjaka, eksperta iz Buga i IT zajednice te panel-rasprava, intervjua uživo, scenskih performansa, demoa, radionica i video-projekcija vezanih jedino i isključivo uz tehnologije.

U foajeu će biti izložba najnovijih uređaja, gadgeta i ostalih proizvoda, koje će posjetitelji moći isprobati, ali i osvojiti na raznim nagradnim natječajima.

Uz moto Očekujte neočekivano, BFS 2015 će se uglavnom baviti neočekivanim obratima koji nas očekuju u budućnosti kada je riječ o tehnologiji novca, plaćanja, zarađivanja, trošenja i bogaćenja, kakvim ćemo se automobilima voziti u eri povezanih, električnih i bezčovječnih vozila te što je - nakon smartfona, tableta i phableta - sljedeći megahit mobilni gadget.

Ulaz je moguć isključivo s pozivnicom, koje će biti odaslane tijekom siječnja. Možete ih dobiti ako tvitnete selfie s primjerkom Buga uz hashtag #bfs2015.

BFS 2015 organizira informatički časopis Bug. Glavni sponzor je Hrvatski Telekom, a ostali sponzori su HP, HTC, Sony, Mazda, Zagrebačka banka i Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu.

Tportal.hr vam poklanja 10 ulaznica/kodova za ulazak na sajam.

Imena dobitnika objavit ćemo u utorak, 27. siječnja.

Ulaznicu su osvojili:

Mirna Konevski
Davorin Gluhak
Mateja Samaržija
Ksenija Capan
Andrej Kovačević
Nikolina Novaković
Marko Benković
Leonarda Žerjavić
Danijel Ciglar
Marin Morić