MODELI 830 I 930

Upoznajte se sa zlatnim izdanjima Lumia mobitela

09.01.2015 u 15:00

Bionic
Reading

Microsoft možda ne planira nove perjanice za Windows Phone platformu, ali su ipak predstavili nova izdanja modela 830 i 930 - s anodiziranom zlatnom bojom. Model 830 Gold će biti dostupan u crnoj i bijeloj varijanti tijekom veljače, a Lumia 930 Gold je u crnoj dostupna već sada, uz bijelu varijantu koja stiže do veljače

Svi modeli će biti dostupni u Europi, Kini i drugim regijama (osim SAD-a), a cijena će ovisiti o lokaciji i pružateljima mobilnih usluga. Lumia Conversations blog navodi da je riječ o uređajima sa superiornim mobilnim kamerama, Zeiss optikom te izvrsnim Windows Phone 8.1 iskustvom korištenja.

'Uređaji integriraju Skype, OneDrive, OneNote i digitalni asistent Cortana (u određenim zemljama). 5-inčni HD ekrani na Lumiji 830 i 930 pružaju izvrsnu vidljivost u svim uvjetima, čime je čitanje e-mail poruka ili e-knjiga prava uživancija', navodi Lumia Conversations.

Osim zlatne boje, hardverski uređaji ostaju identični. Od početaka prodaje do danas aktivirano je nešto preko 50 milijuna Lumia uređaja, ali će u Microsoftu morati napraviti nešto više ako žele da platforma bude uspješnija.