JABUKA, STABLO...

Ljubitelji Lumija odabrali omiljene Microsoftove aplikacije

05.01.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Čitatelji Nokia (sada Microsoft Lumia) Conversations bloga imali su priliku birati omiljene Microsoftove Windows Phone aplikacije za 2014. godinu. Posebno zanimljivo je to da se na prve tri pozicije nije našao ni Office niti Skype...

Na trećem mjestu, čitatelji su odabrali aplikaciju Files. Za sve one koji žele organizirati datoteke kako njima odgovara, ova file management aplikacija je sasvim solidna. Kreiranje foldera, pretraga za dokumentima i sve ostalo posebno je olakšano jednostavnim dizajnom.

Na drugoj poziciji našao se Office Lens dodatak za Windows Phone platformu. Kako piše Lumia Conversations, Office lens je obavezan app za studente, zaposlenike u uredima i za bilo koga tko želi biti u mogućnosti na brzinu digitalizirati informacije u nekom obliku. 'Digitalizirane informacije su pretražive i moguće ih je spremiti na OneNote', stoji na blogu.

Vodeće mjesto po izboru zajednice je iznenađenje - MovieCreator Beta. Riječ je o alatu kojim korisnici Windows Phone uređaja mogu postati 'mini filmaši', kombiniranjem videa, glazbe, fotografija i cinemagraph datoteka u filmove, koje se na vrlo jednostavan način može podijeliti s drugima.