ETO POPUSTA

U blagdanskoj ponudi HT-a i vrhunski Samsungovi smartfoni

02.12.2014 u 06:43

Bionic
Reading

Blagdanska ponuda Hrvatskog Telekoma, u kojoj svi novi i postojeći korisnici mogu ostvariti niz popusta, dodatno je proširena atraktivnim uređajima po povoljnim cijenama na svim HT-ovim prodajnim mjestima

Svi korisnici HT-a, uključujući i poslovne, u promotivnom razdoblju imaju prigodu kupiti vrhunski smartphone Samsung Galaxy Ace4 LTE, uz odličnu cijenu od 198 kuna u tarifi Plan za surfanje L

Galaxy S5 mini dostupan je već od 198 kuna, a Galaxy S5 već od 998 kuna u tarifi Plan za zabavu XL

Dodatno, uređaji su sniženi i na HT-ovom webshopu pa se tako Galaxy Ace4 LTE u webshop ponudi može dobiti već od 18 kuna u tarifi Plan za surfanje L, dok je Galaxy S5 mini dostupan već od 18 kuna, a Galaxy S5 već od 798 kuna u tarifi Plan za zabavu XL.

Uz niže cijene uređaja, HT-ova blagdanska ponuda donosi i povoljnije tarife. Tako korisnici koji u promotivnom razdoblju prijeđu s bonova na pretplatu, uz kupnju uređaja na rate, i odaberu Plan za surfanje L plaćaju samo 105 kuna mjesečno, uz 40 kuna za novi uređaj.

Novi korisnici koji odaberu Plan za zabavu XL u promotivnom će razdoblju moći kupiti novi uređaj uz mjesečnu naknadu od 155 kuna i 100 kuna za uređaj.


Samsungov Galaxy S5 nedvojbeno je jedan od najboljih pametnih telefona na tržištu, multifunkcijski je uređaj vrhunskih performansi. Na KitKat Androidu 4.4.2, s Full HD sAmoled zaslonom od 5,1 inča, S5 impresionira čistoćom slike rezolucije 1920 puta 1080 točaka. Stražnja je kamera 16-megapikselna, što omogućuje i video HD snimanje gotovo profesionalne kvalitete.

Za svoje dimenzije S5 je vrlo lagan, samo 145 grama, a prednost mu je i niska razina zračenja. Litij-ionska baterija od 2.800 mAh omogućava razgovore i do 1.260 minuta. U blagdanskom paketu HT-a s ovim vrhunskim uređajem dobiva se i prijenosna memorija od čak 32 GB.

Galaxy S5 mini svojim izgledom jako podsjeća na svog većeg brata, a ima i vrlo slične performanse, dok ga masa od samo 120 grama čini vrlo praktičnim. Veliki adut mu je otpornost na vodu i prašinu, kao i vrhunski AMOLED 4,5-inčni zaslon rezolucije 1280 puta 720 točaka. Kamera od osam megapiksela jamči izvrsne fotografije i video zapise, dok stražnja kamera od 2,1 MP omoguće selfieje vrlo dobre kvalitete.

S5 mini pogoni Kit Kat verzija Androida, a litij-ionska baterija omogućuje razgovore do 600 minuta. Uz internu memoriju od 16 GB, u blagdanskom paketu dobiva se i memorijska kartica s dodatnih 16 GB.


Galaxy Ace 4 LTE je jeftiniji, a bolji od istog modela prethodne generacije, Galaxy Ace 4 jedan je od rijetkih uređaja u svom cjenovnom razredu koji ima AMOLED zaslon. Kada tome dodamo LTE pristup internetu, ovo je uređaj koji vrijedi svake kune.

Stražnja kamera nudi vrlo pristojnih 5 megapiksela, operativni sustav je KitKAt 4.4, a masa od 126 grama, uz 4,3-inčni zaslon, čini ga mobitelom za sve prilike. U odnosu na prethodnu generaciju, poboljšana je i baterija, koja sada traje i do 660 sati na čekanju.

U blagdanskom paketu HT-a s uređajem dolaze i tri komada why knota, hrvatske inovacije koja sprječava zapetljavanje slušalica.