DODIJELJENE NAGRADE

Ovo su najbolje slovenske web trgovine

28.11.2014 u 15:51

Bionic
Reading

Slovenski 'Web trgovac godine 2014' je web odredište Mimovrste.com, a najbolja trgovina po mišljenju korisnika je, drugu godinu zaredom, Ličila.si. U veljači iduće godine bit će dodjela nagrada najboljim hrvatskim webshopovima

U hotelu Austria Trend u Ljubljani treću godinu zaredom održana je konferencija Spletni trgovec leta 2014, u organizaciji web odredišta Ceneje.si. Završena je podjelom priznanja najboljim ovogodišnjim slovenskim internet trgovinama u 12 kategorija.

Ceneje.si nagrade je dodijelio u suradnji s istraživačkom kućom Valicon, koja je istraživanje provela na više od 36 tisuća slovenskih korisnika interneta.

Titulu Spletni trgovec leta 2014 ponijela je internet trgovina Mimovrste.com, koja je tu nagradu osvojila i 2012. godine, dok je najboljom trgovinom po mišljenju korisnika proglašena trgovina Ličila.si.


Za nagrade se natjecalo više od sto web trgovina. Evo pobjednika po kategorijama:

Silux.si (Auto-moto
Conrad.si (Dom i vrt
Skrivnosti.si (Erotika
Malinca.si (Hrana i piće
Funky.si (Igre i igračke
Beseničar.si (IT
Ecco-verde.si (Ljepota i zdravlje
Brodi.si (Odjeća i obuća
Printink.si (Ured i škola
Extremevital.com (Sport)
Gizzmo.si (Telefoni)
Mimovrste.com (Online trgovački centar

Tijekom konferencije Spletni trgovec leta 2014 kroz tri tematski različita modula sedam je stručnjaka iz područja internetske prodaje i digitalnog marketinga održalo predavanja i predstavilo trendove 2014. i nadolazeće 2015. godine, s posebnim naglaskom na važnost prodaje preko mobilnih platformi.

Što se tiče hrvatskog tržišta, na konferenciji je istaknuto kako neke od nagrađivanih slovenskih i europskih trgovina već sada svoj posao šire i na hrvatsko tržište, poput velike njemačke trgovine Conrad.hr, trgovine zdrave hrane Malinca.hr, ovogodišnjeg pobjednika u kategoriji Auto-moto Silux.hr te Printink.hr, prošlogodišnji ukupni pobjednik konferencije Spletni trgovec leta.

Za veljaču iduće godine zakazana je konferencija Web trgovac godine 2014, koju organizira web odredište Jeftinije.hr, pa ćemo imati prilike vidjeti kako stvari stoje na hrvatskom tržištu.