ORGANIZIRA DUMP

Još besplatnih IT predavanja u Splitu

27.11.2014 u 18:15

Bionic
Reading

Splitska udruga mladih programera DUMP organizira program pripravništva i ciklus predavanja o računalnom hardveru

Novi program pripravništva DUMP Internship namijenjen je srednjoškolcima i studentima. Program nudi niz aktivnosti kroz koje će se svi polaznici upoznati s područjima u rasponu od programiranja i dizajna, preko fotografiranja, obrade videa i audio materijala, pa sve do marketinga i prezentacijskih vještina.

Kroz sve to razvijaju se i vještine poput organizacije, timskog rada i komunikacije. Polaznici koji završe cijeli program imaju priliku postati članovi udruge DUMP i nastaviti raditi na drugim projektima.

Cilj programa Internship je okupljanje raznovrsnih pojedinaca u tim koji će nastaviti raditi na projektima poput razvoja informatičkih usluga za studente FESB-a i Sveučilišta u Splitu, održavanja različitih predavanja za široku publiku, pa sve do organizacije raznih manifestacija.


U DUMP-u takođr planiraju ciklus predavanja Mala škola hardvera, namijenjen svima koje zanimaju osnove sastavljanja računala kako bi sami naučili odabrati najbolje dijelove računala unutar zadanog budžeta.

Kroz tri predavanja polaznici će se naučiti kako se snaći u moru dostupnih komponenti koje se nude, kako odabrati najbolje kombinacije te kako izvući maksimum iz odabranog koristeći nekoliko jednostavnih trikova.

DUMP Internship počinje otvorenom prezentacijom programa za sve zainteresirane koja će biti održana u subotu, 6. prosinca, na FESB-u u Splitu, u amfiteatru A101 s početkom u 17 sati.

Prvo predavanje ciklusa Mala škola hardvera je na rasporedu dan poslije, u nedjelju 7. prosinca