ČETIRI ALATA

Evo kako možete napraviti lažni status na Facebooku

26.11.2014 u 12:10

Bionic
Reading

Želite se našaliti na račun prijatelja? Postoji više odličnih alata koji će vam omogućiti brzo stvaranje lažnih statusa, brbljanja, news feedova i drugog sadržaja na Facebooku i drugim servisima

The Wall Machine
Fora aplikacija za stvaranje lažnih statusa. Kako bi ju koristili, doduše, morate se logirati svojim korisničkim računom na Facebooku, a prikazat će i vašu profilnu fotografiju kao autora nedavnih poruka na zidu.

Isplati se jer je aplikacija fantastičan alat za stvaranje lažnih slika vašeg news feeda. Lako ćete dodati status veze i prijateljstva, fotografiju, pa čak i događanja. Dolaze sa šašavim primjerima, koje možete promijeniti ako kliknete na njih.

Kad spremite sliku, Wall Machine zatražit će da joj date naziv i dodate nekoliko ključnih riječi, kako bi ju mogli dodati u arhivu Facebookovih slika, gdje će biti dostupna svima. Možete odabrati hoće li slika biti javna ili privatna.

Status Clone
Aplikacija pomoću koje ćete napraviti lažni status realističnog izgleda, koristeći klasični ili Timeline format. U klasičnom modu možete stvarati lažne statuse navodno stare godinama.

Ne traži logiranje, pa je pogodna za one koji ne koriste Facebook ili se ne žele logirati. Stvorenu sliku možete začas preuzeti.


Simitator
Osim što može generirati lažne statuse, može isto napraviti i s chatom. Stoga, ako se želite pretvarati da ste brbljali s poznatima i slavnima ili da je netko od vaših prijatelja bubnuo nešto glupo, ovo je alat za vas. Pazite samo da ne pretjerate.

Jednostavna je za korištenje. Nudi pregled uživo materijala na kojem radite. Preuzimanje slike malo je komplicirano, ali možete uvijek napraviti screenshot.

Osim za Facebook, Simitator podržava i Twitter, Snapchat, Yahoo Answers, SMS-ove za uređaje pogonjene iOS-om i još štošta.

FbStatusVia
Ako bi radije objavili stvarni status s uvrnutim dodatkom, ovo je alat koji će vam dobro doći. Recimo, nude ogroman broj 'uređaja' s kojih možete objavljivati na Facebooku, tako da izgleda kao da koristite neki cool gadget ili da se javljate s neobičnih lokacija i okolnosti (telepatijom, s NASA-inog satelita, jedijevskom kontrolom uma...).

Izvor:Make Use Of