PREPORUČAMO

Pet glazbenih aplikacija za Android

17.11.2014 u 08:22

Bionic
Reading

MP3 playeri i iPodi sve više zamjenjuju pametni telefoni, na koje stane tisuće i tisuće glazbenih datoteka. Za Android postoji puno aplikacija pomoću kojih ih možete slušati. Evo pet koje svakako trebate probati

Poweramp
Ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija za reprodukciju glazbe za Android. S vrlo intuitivnim korisničkim sučeljem, možete ju prilagoditi svom ukusu pomoću više raznovrsnih tema.

Podržava velik broj audio formata. Želite li to, prikazat će omot albuma i stihove. Za fino namještanje zvuka na raspolaganju je ekvilajzer s deset opcija, čije postavke možete spremiti.


Jedina mana mu je to što prikazuje nazive albuma i pjesama na ne baš naročito uredan način.

PlayerPro
Poput Powerampa, preuzet će i prikazati omot albuma i stihove te nudi različite skinove, teme i dodatke.
Oznake pjesama mogu biti uređivane izravno, a moguće je i sinkronizirati ju sa servisima poput Last.fma.

n7player
Odlikuje ga jedinstveno korisničko sučelje: imena izvođača i pjesama prikazuje kao oblak oznaka (tag cloud). Opremljen je vlastitim ekvilajzerom s haptičkom povratnom spregom.

Rocket Player
Značajkama bogata aplikacija koja nudi veliki broj značajki, predložaka i tema s kojima se možete igrati, u okruženju bez oglasa. Posebna prednost je moćna tražilica, pomoću koje možete pretraživati oznake, popise za izvođenje, pa čak i skladatelje.

Google Play Music
Googleov servis nudi pristup ogromnom katalogu glazbe online koju možete streamati ako imate pretplatu. No, aplikacija će svirati i glazbu pohranjenu na vašem Androidu.

Sinkronizira se s vašim korisničkim računom na Googleu, što znači da svojoj fonoteci možete pristupati s više različitih uređaja. Nudi i preporuke temeljem vašeg glazbenog ukusa, kao i pristup radio postajama online.

Izvor:Android Pit