OTVOREN I DUĆAN

Pripremite 6.079 kuna za Galaxy Note 4

23.10.2014 u 14:14

Bionic
Reading

Samsung Experience Store u Mesničkoj 1 u Zagrebu nudi mahom mobitele, tablet računala te prateće uređaje i opremu, iako ima i fotoaparata i televizora... Trgovina će služiti i kao obrazovni centar i za predstavljanje noviteta

Tako je odmah po otvaranju iskorištena za predstavljanje novog izdanja Samsungove linije Galaxy Note.

Mogućnosti četvorke, o kojoj smo već pisali, prikazala je Samsungova trenerica Danijela Ivanda, koja je posebno istaknula zaslon, značajke koje omogućuju multitasking, u kombinaciji sa stilusom i bez njega te mogućnosti kao što je snimanje selfieja s kutom od 120 stupnjeva, kao i potpuno punjenje baterije za kraće od sat vremena.

Phablet će u slobodnoj prodaji koštati 6.097 kuna i biti dostupan u crnoj i bijeloj boji.


Trgovina, prva takve vrste koju Samsung otvara u Hrvatskoj, ima 105 kvadrata prodajnog prostora smještenog u centru Zagreba. Kako je rekao Belizar Zečić, voditelj odjela telekomunikacija u Samsungovom zagrebačkom predstavništvu, osmišljena je kako bi podigla iskustvo isprobavanja i kupnje na novu razinu.

Uz najnovije pametne telefone, izloženi su digitalni fotoaparati, posljednja generacija TV prijamnika i pratećih zvučnika te klima uređaja, prezentirajući  filozofiju umreženog doma koju Samsung zastupa konceptom umreženog doma.

U Samsung Experience Storeu moći ćete predati uređaj na servis, odraditi besplatno softversko ažuriranje pametnih telefona te se educirati o najnovijim Samsungovim proizvodima.

Trgovina vrata službeno otvara u petak, 24. listopada. Radno vrijeme bit će radnim danom od 9 do 20 sati te od 9 do 14 sati subotom.