NE PROPUSTITE

Naučite nešto novo na ZG Fotosajmu 2014

17.10.2014 u 13:13

Bionic
Reading

Sajam koji će biti održan u subotu, 25. listopada u Hypo centru, (Slavonska avenija 6, Zagreb), ponudit će - osim novih modela fotoaparata, objektiva i opreme - i zanimljiva besplatna predavanja

Tako ćete već u 10:30 sati moći saznati više o temi Svijet crno-bijele fotografije u novim prilikama, o kojoj će predavati Mladen Bišćan, instruktor fotografije u Zagrebačkom foto kino savezu.

Bit će riječi o recepturama i pripremama kemikalija za obradu materijala (negativa i pozitiva) za crno-bijelu fotografiju. Osim toga, saznat ćete o mogućnostima komunikaciji između elektronske (digitalne) i analogne fotografije, o tečajevima i dostupnosti opreme i kemikalija u Europi.


Točno u podne ćete moći saznati više o temi Kako pretvoriti društvene mreže u kanal za prezentaciju svojih foto projekata, koju će predavati Mario Poje i Tomislav Valent. Na tom ćete predavanju saznati više o prednostima društvenih mreža, te kako komunicirati fotografije na društvenim mrežama, kako koristiti Twitter, Facebook, Instagram, Flickr, Google+, Pinterest' i druge servise.

Za sve ljubitelje Photoshopa namijenjeno je predavanje Novo & korisno - Adobe Photoshop CCDejana Rogana, certificiranog stručnjaka za Adobe. Govorit će o novim načinima licenciranja kroz Adobe Creative Cloud i drugim novostima vezanim uz Adobe Photoshop.