RAFINIRAN OBLIK I VRHUNSKE PERFORMANSE

ASUS otkrio novi Zenbook UX303

19.10.2014 u 06:31

Bionic
Reading

ASUS priopćava kako je predstavio novi Zenbook UX303, najavljujući iduću generaciju tradicionalnog Zenbooka koji kombinira eleganciju i moć. Svojim novim nevjerojatno tankim i laganim dizajnom, modernom svjetlo smeđom bojom i klasičnim Zenbook detaljnim dizajnom, UX303 je Ultrabook koji se razlikuje od ostalih

Intel Core i7 procesor četvrte generacije udružen je s namjenskom NVIDIA GeForce GT840M grafikom za glatke performanse, a uz QHD+ zaslon rezolucije 3200x1800, pruža zapanjujući dojam realističnim detaljima. ASUS SonicMaster tehnologija zvuka, integrirana ICEpower®, Bang & Olufsen tehnologija oduševit će vas nevjerojatnim zvukom.

Novi rafinirani oblik i moderna boja

Zenbook je uvijek bio sinonim za moderno računalstvo, a tanak i lagan UX303 ga uzdiže na višu razinu. Suptilno poboljšan klasični Zenbook dizajn, potpisan prepoznatljivim finišem u vidu koncentričnih krugova, sada je još elegantniji i savršeno se nadopunjuje s novom, modernom svjetlo smeđom bojom.

S nevjerojatnom debljinom od 3mm na gornjem rubu i 9mm na stražnjem dijelu, precizno izrađen od jednog komada alumnija, UX303 ima oštre, tanke rubove i blago savijen profil koji ga čini praktičnim i atraktivnim.


Nevjerojatno vizualno iskustvo

Zenbook UX303 dolazi s novim 13.3-inčnim QHD+ PLS touchscreen zaslonom koji raspolaže nevjerojatnom 3200x1800 rezolucijom i gustoćom piksela od 275 piksela po inču (ppi), osiguravajući nevjerojatno oštru, živopisnu sliku. Specijalni premaz protiv odsjaja smanjuje dosadnu refleksiju koja osigurava udobnost tijekom gledanja. Jačina osvijetljenosti od 300cd/m2 i kontrast od 770:1 pruža modelu Zenbook UX303 nevjerojatno jasnu sliku u bilo kojem okruženju, a osjetljivi pogoni za upravljanje dodirom, koji su duplo osjetljiviji u odnosu na industrijske standarde, omogućuju vrlo osjetljivu i preciznu kontrolu upravljanja dodirom za navigaciju ili crtanje.


Vrhunske performanse

Zenbook obitelj je poznata po kombinaciji elegancije s nevjerojatnim performansama, a ni UX303 nije iznimka. Pokreće ga Intel Core i7procesor četvrte generacije, osiguravajući vrhunske multitasking performanse, a upotpunjen namjenskom NVIDIA GeForce GT840M s 2GB video RAM-a pruža izvrsnu kvalitetu slike i glatko renderiranje video sadržaja visoke rezolucije ili najnovijih igara.

ASUS SonicMaster i AudioWizard za nevjerojatan zvuk

Zenbook UX303 ima ASUS SonicMaster tehnologiju zvuka, s integriranom ICEpower®, Bang and Olufsen tehnologijom, za kristalno čiste vokale i dubok, bogat bas. Za postizanje vrhunske kvalitete zvuka, UX303 koristi visoko kvalitetne zvučnike od 1.5W s ovalnim glasnicama i predimenzioniranim magnetima. U kombinaciji s velikim rezonantnim komorama i aluminijskim kućištima, proizvode izvanredan, snažan zvuk pune frekvencije.