U PONUDI HT-A

Počastite se smartphoneom Galaxy Alpha

16.10.2014 u 14:36

Bionic
Reading

Samsungova nova perjanica jedan je od najtanjih uređaja iz serije Galaxy ikad, elegantan i lagan mobitel s metalnim okvirom, zakrivljenih kutova i na dodir nježne površine stražnje strane kućišta

Možete ga kupiti već danas u HT-ovom webshopu, u crnom ili zlatnom izdanju. Košta 898 kuna jednokratno plus 255 kn mjesečno uz tarifu Plan za zabavu XL ili 5898 kn bez ugovora.

Nemojte zaboraviti kako za kupovinu u HT-ovom webshopu dobivate 200 kn popusta na uobičajenu cijenu (pa će vas uređaj jednokratno koštati 898 kn) i besplatnu dostavu na adresu koju naznačite.

Uz plaćanje u sigurnom okruženju kad god vam odgovara, od 0 do 24 sata, na raspolaganju vam je i chat s agentima, koji će odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći pri odabiru pravog uređaja.


Predstavljen prije nešto više od mjesec i pol, netom prije početka sajma potrošačke elektronike u Berlinu IFA, Galaxy Alpha dimenzija je 132,4 puta 65,6 puta 6,7 milimetara. Teži 115 grama.

Ima zaslon Super AMOLED HD, dijagonale duljine 4,7 inča (11,9 centimetara), razlučivosti 1280 puta 720 piksela.

Za neometani i brzi rad brine se kombinacija dva četverojezgrena procesora (Cortex A-15 na 1,8 GHz i Cortex A-7 na 1,3 GHz), podržana s dva GB RAM-a. Za softver te pohranu fotografija, video-zapisa, dokumenata i ostalog na raspolaganju je 32 GB ugrađene memorije.

Glavna kamera ima 12 megapiksela, sekundarna 2,1. Snima video u razlučivosti UHD, 3840 puta 2160 piksela @ 30 fps.

Za prijenos podataka, uz mobilni internet s podrškom za mreže 4G (kartica nano SIM), koristi wi-fi, Bluetooth i NFC. Od posebnih značajki izdvajamo senzor za očitavanje otisaka prstiju, kojeg možete koristiti za plaćanje putem PayPala te GPS.

Baterija je litij-ionska, kapaciteta 1860 mAh, s kojom možete računati na do 660 minuta razgovora

Operativni sustav je najnovije izdanje Androida 4.4.4 Kitkat. Alpha nudi i neke značajke drugog Samsungovog top mobitela - Galaxy S5 - kao što su način rada Ultra-Power Saving koji štedi bateriju, aplikacija S Health za aktivan život, mogućnost sigurne pohrane fotografija i drugih sadržaja u privatni spremnik (Private Mode) te povezivanje sa Samsungovim nosivim uređajima Gear Fit, Gear Live i Gear 2.