ŠESTA GENERACIJA

Ovih 11 startupova ulazi u novi ZIP-ov program

09.10.2014 u 12:10

Bionic
Reading

Šesta generacija koja će proći kroz Zagrebački inkubator poduzetništva bit će prva koja će na kraju programa moći iskoristiti i mogućnost investiranja

U iduća tri mjeseca timovi će proći kroz edukaciju pod budnim okom ZIP-ove mentorske mreže, u novoproširenom prostoru ZIP.Factory opremljenom sredstvima Poduzetničkog impulsa Ministarstva poduzetništva i obrta.


Colomb.io - besplatna mobilna aplikacija koja će omogućiti svakom vlasniku smartphonea da postane dopisnik i suradnik informativnih medija, odnosno crowdreporter. Sustav će omogućiti novinarima i urednicima primanje i naručivanje tekstualnih informacija te multimedijalnih sadržaja od svojih čitatelja, plaćanje i ocjenjivanje crowdreportera, ali i osigurati dvosmjerni komunikacijski kanal sa svojom publikom.

Legaltie - softver za upravljanje odvjetničkim uredima. Odvjetnicima omogućuje pristup njihovom uredu i podacima bilo kad, bilo gdje.

MAPP - sustav nagrađivanja korisnika sa inovativnim pristupom ka mobilnom oglašavanju. Umjesto nametanja reklama u igrice, MAPP ih čini dijelom iste, tako pružajući efikasniju platformu za oglašavanje i učinkovit sustav nagrađivanja korisnika.

PocketBeep - novi način interaktivne kupovine, s pogodnostima za trgovine i kupce.

RentaShopper - omogućit će kupovinu u Londonu, Parizu, New Yorku, Tokiju ili bilo kojem drugom dijelu svijeta.

SnapTap - interaktivna, beskontaktna rješenja za evente.

SportRoola - Rule your sport - online menadžer za sportske lige i klubove. Aplikacija olakšava administraciju natjecanja i sportskih organizacija, a može se koristiti samostalno (na vlastitoj web adresi) ili ugraditi u postojeće web stranice.


Thorium A+ - platforma za energetsko certificiranje namijenjena je certifikatorima i vlasnicima nekretnina. Trebala bi znatno skratiti vrijeme izrade sve potrebne dokumentacije u potpunosti zadovoljavajući zahtjeve ministarstva dok istovremeno vlasnici nekretnina dobivaju digitalni model vlastitog objekta.

Tourism4me - razvija softver koji će iznajmljivačima apartmana pomoći centralizirati, upravljati i sinkronizirati dostupnost njihove ponude apartmana kroz višestruke oglasne web stranice.

Tradee poslovni koncept - internetska platforma za umrežavanje ponude i potražnje između tvrtki. Na jednostavan način i gotovo bez upotrebe stranog jezika moguće je objaviti potrebu za robom ili ponudu, prikupiti ponude, izračunati nabavne cijene te umjesto pojedinačnih pregovora, provesti nadmetanje ponuđača.

TutoTod, Tutorials for Toddlers - edukativna iPad aplikacija koja potiče kreativno razmišljanje i izražavanje djece od 1-5 godina. Roditeljima pruža ideje i detaljne upute kako kvalitetno provoditi vrijeme sa svojim djetetom kod kuće.

Više:ZIP