KAKVI CAREVI

Pogledajte kako glup i gluplji savijaju novi iPhone u Appleovu dućanu

30.09.2014 u 09:57

Bionic
Reading

Ako trebate dokaz kako su klinci ponekad spremni na idiotarije, pogledajte što su napravila dva tinejdžera: snimili su se kako savijaju novi iPhone 6 Plus u Appleovim trgovinama

Nedugo nakon što je veliko izdanje Appleovog pametnog telefona pušteno u prodaju pojavile su se tvrdnje kako ga je moguće saviti rukama, pa čak i ako ga držite dovoljno dugo u džepu hlača.

Bile su popraćene su i brojnim video zapisima, ali ne takvim u kojima se autori glupo izlažu tužbi zbog uništavanja tuđe imovine. Da, ne samo što su snimili kako savijaju uređaj koji još nisu kupili, već su pritom zabilježili i svoja lica na videu te se obraćaju jedan drugome imenima. Ma bravo.


Kylie
i Danny, dvojac koji je snimio video, shvatili su kako bi njihova nedjela mogla imati neželjene posljedice, pa su ga obrisali. No, internet ne zaboravlja - zahvaljujući Redditovoj usluzi automatskog mirroringa zapis tog zbilja debilnog pothvata ostao je dostupan svima. Uključujući vlasti.

Počinjena šteta nije mala. Dvojac je skršio bar četiri iPhonea, od kojih svaki bez ugovora košta 649 dolara (oko 3600 kuna) - gotovo 15 tisuća kuna za četverominutni video.

I šećer na kraju: Kylie na kraju kaže kako misli da je to što su napravili protuzakonito, ali i da ga nije briga jer je za to kriv - Apple. Pogledajte:

Kids Bending an iPhone 6 plus in Apple Store!


Izvor:Daily Dot