DOMAĆI PROJEKT

Želite finu klopu koja svijetli u mraku? Podržite Luma bites!

22.09.2014 u 14:06

Bionic
Reading

Luma bites kampanjom na Kickstarteru traže novac za projekt koji će se baviti prirodnom hranom koja svijetli u mraku. Uz njih su stali i poznati domaći kuhari

Projekt su pokrenuli MartinaŽupanić i Steve Johnson. Hrvatsko-američki par uspio je dobiti podršku poznatih imena domaće kulinarske scene - Sabine Jelšić i Branka Ognjenovića - koji su pristali usavršiti njihove recepte koristeći svoja znanja i iskustva.

Skupe li traženih 20 tisuća dolara (oko 110 tisuća kuna), pripremit će web odredište posvećeno ukusnoj svijetlećoj hrani, na kojem će ponuditi recepte koje ćete moći isprobati kod kuće. Zasad ih na lageru imaju četrdesetak, a bit će predstavljeni u obliku video uputa korak po korak.


Uz video upute, na web-odredištu će ponuditi e-knjige i otisnute kartice s receptima te vlastita linija proizvoda koju će prodavati u vlastitom webshopu i drugdje. Trenutno su najviše zaokupljeni pripremama materijala za Noć vještica, koji bi trebali biti objavljeni 18. listopada.

Nakon toga će doći na red oni za božićno razdoblje. S vremenom će, nadaju se Martina i Steve, otvoriti i vlastiti tematski restoran.

Luma bites na Kickstarteru možete podržati do 19. listopada.