ZA KUĆNU ZABAVU

Pogledajte novi BenQov bežični projektor

20.09.2014 u 07:59

Bionic
Reading

Projektor za dnevnu sobu W1080ST+ prvi je na svijetu koji nudi novu generaciju Wireless Full HD prijenosa, bočnu projekciju i tehnologiju kratkog dosega te karakteristike kao što su povezivost putem MHL-a

Zahvaljujući podršci za MHL, možete streamati digitalni sadržaj pohranjen na pametnom telefonu ili drugom uređaju koji podržava MHL, korištenjem kabela ili MHL privjeska kao što je Roku.

Kako biste dobili sliku dijagonale 100 inča (2,54 metra), projektor trebate postaviti na metar i pol udaljenosti od površine na koju projicira.


Opremljen je BenQovim Full HD bežičnim prijenosom nove generacije, kratkim dosegom i bočnom projekcijom. Bežična pokrivenost doseže 30 metara. U BenQu tvrde kako njihova bežična tehnologija omogućuje glatki prijenos signala iz jedne sobe u drugu za streaming 1080p Full HD videa bez trzanja i izvrsne zvučne performanse, a tehnologija DFS (Dynamic Frequency Selection) osigurava izbjegavanje interferencija.

Ugrađeni zvučnik s rezonantnom komorom snage je 10 W. Četiri preddefinirana načina i ugađač omogućuju prilagodbu zvuka bilo kojoj vrsti glazbe. Nudi razinu svjetline od 2.200 ANSI lumena, ANSI kontrastni omjer od 500:1, RGBRGB kotač boja sa šest segmenata, šesterostruku brzinu te tehnologiju BrilliantColor.

ANSI kontrastni omjer poboljšan je DLP procesorom DarkChip3TM i tehnologijom DMD. Nudi i certifikat ISFccc, što omogućuje unajmljivanje stručnjaka s certifikatom zaklade Imaging Science Foundation za kalibraciju po standardu ISFccc.

Projektor W1080ST+ trebao bi uskoro biti dostupan u dućanima diljem svijeta.