ČIM PRIJE

Želite novi Galaxy Note 4? Predbilježite se!

10.09.2014 u 11:47

Bionic
Reading

Dimenzija 153,5 puta 78,6 puta 8,5 milimetara i težine 176 grama, Galaxy Note 4 opremljen je 5,7-inčnim (14,4 centimetra) zaslonom razlučivosti 2460 s 1440 točaka, opremljenim tehnologijom Super AMOLED, a dolazi i s metalnim okvirom

Note 4 pogoni četverojezgreni procesor na 2,7 GHz, podržan s tri GB RAM-a. Ugrađena memorija broji 32 GB. Baterija je kapaciteta 3220 mAh.

Uređaj je opremljen 16-megapikselnom glavnom kamerom s pametnim optičkim stabilizatorom slike koji poništava trešnju kamere i automatski produljuje vrijeme ekspozicije u slučaju slabijeg osvjetljenja. Također, 3,7-megapikselna prednja kamera s f1.9 osigurava kut snimanja od 90 stupnjeva te široki kut do 120 stupnjeva, nudeći mogućnost snimanja odličnih grupnih fotografija.

Galaxy Note 4 donosi poboljšani skener otiska prsta za zaštitu osobnih podataka i prvi UV senzor na svijetu ugrađen u mobilni uređaj.


Operativni sustav je Android 4.4 Kitkat

Značajke Fast Charging i Ultra Power Saving Mode pobrinut će se za brže punjenje uređaja. Značajkom MultiView možete izabrati kako ćete aktivirati aplikaciju, s cijelim, podijeljenim ili skočnim prozorom te prema potrebi jednostavno izmijeniti veličinu i poziciju aplikacije na ekranu jednim dodirom.

Note 4 opremljen je s više mikrofona kao i poboljšanim mikrofonom za uspješnije poništavanje pozadinske buke prilikom razgovora u glasnijem okruženju. Ugrađeni diktafon donosi osam različitih mogućnosti snimanja i reprodukcije različitih dijelova snimljenog materijala te izdvajanje i preslušavanje određenih glasova u grupnom razgovoru.

Donosi poboljšani skener otiska prsta za zaštitu osobnih podataka i prvi UV senzor na svijetu ugrađen u mobilni uređaj.

Nova olovka S Pen donosi funkciju Air Command s drugim intuitivnim značajkama kao što su Action Memo, Screen Write, Image Clip i Smart Select, za stvaranje i prikupljanje sadržaja.

Nova značajka Smart Select osigurava da korisnici lako spoje i dijele sadržaje različitog porijekla, dok značajka Snap Note omogućava fotografiranje bilježaka s papira ili ploče te brzo i jednostavno pretvaranje u bilješke za S Note.

Za Galaxy Note 4 možete se predbilježiti u webshopu Hrvatskog telekoma

Galaxy Note 4