CURI NA SVE STRANE

iPhone 6 dospio i na video

08.09.2014 u 10:58

Bionic
Reading

U ovom trenutku, tek dan do službenog Apple događanja količina glasina i procurenog materijala je već postala komična. Još jedan iPhone 6 u pogonu je završio u nekoliko filmića na YouTubeu

Pred Appleovim trgovinama su se već počeli stvarati redovi, a već neko vrijeme se moglo postaviti i pitanje - je li Appleu uopće ostalo otkriti išta vezano uz iPhone 6? Službeno otkrivanje uređaja se očekuje na sutrašnjem događanju, na istom mjestu gdje je Jobs prije tridesetak godina otkrio prvo Mac računalo.

The Tech Gadget Blog je tako na svoj YouTube kanal postavio četiri videa u kojima se prikazuje iPhone 6, Health aplikacija, nova kamera i još nekoliko značajki:


Dok se za 9. rujna očekuje predstavljanje iPhonea 6, u njegovoj 4,7-inčnoj izvedbi, glasine za uređaj još veće dijagonale ne jenjavaju. 5,5-inčni iPhone bi mogao donijeti posebno izvedeno sučelje nalik na ono s iPad tableta.

Aplikacije (barem one integrirane) bi se mogle prilagoditi sučeljem kada se uređaj nalazi u landscape položaju, a developer Steven Troughton-Smithotkriva kako bi to moglo izgledati.