ZA POVEZIVANJE S MOBITELIMA

Epsonov projektor čita QR kodove

01.09.2014 u 14:51

Bionic
Reading

Što će mu to? Radi lakšeg projiciranja i dijeljenja sadržaja s pametnih uređaja, uz pomoć posebne aplikacije za pametne telefone i tablet računala

Epson je lansirao prvi prijenosni poslovni projektor koji podržava povezivost za QR kodove. Funkcija QR code zahtijeva aplikaciju iProjection, dostupnu za Android i iOS.

Projektor EB-W28 je konstruiran za trenutno dijeljenje sadržaja s pametnih uređaja. Ulaz za HDMI spreman je za MHL konekciju, što daje dodatnu opciju povezivanja pametnog telefona ili tablet računala preko kabela.


Uz korekciju trapezoidne slike (keystone) i optički zoom, ovaj model nudi fleksibilno pozicioniranje, dok je uz funkciju podijeljenog ekrana (split-screen) moguće je usporediti sadržaje različitih uređaja, dok nadogradnja sustava i funkcija kopiranja OSD (On Screen Display) izbornika znači manje praznog hoda i jednostavnu instalaciju više projektora.

Uz Epsonovu tehnologiju 3LCD, WXGA razlučivost, omjer kontrasta 10.000:1 i 3000 lumena, EB-W28 daje jednako snažan snop bijele i svjetlosti u boji.
Projektor je konstruiran prvenstveno za uporabu u malim poslovnim prostorima i malim uredima i dovoljno je lagan za lako i brzo prenošenje ​​između soba za sastanke.

U pakiranje su uključene softverske aplikacije Epson Network Projection (za dijeljenje prilagođenih postavki na više projektora) i Multi-PC Projection (za nadzor i moderiranje do 50 korisnika za dijeljenje sadržaja).

EB-W28 bit će dostupan na tržištu tokom rujna.