ČISTO DA ZNATE

Facebook odgovorio svim 'hejterima' Messengera

29.08.2014 u 11:22

Bionic
Reading

Predstavnicima društvene mreže izgleda da je dozlogrdio hejt korisnika usmjeren prema aplikaciji Messenger. Tijekom nadolazećih dana na vašem mobilnom uređaju u spomenutoj aplikaciji dočekat će vas obavijest kojom Facebook želi srušiti neke mitove koji kruže o Messengeru

Htjeli - ne htjeli, ako koristite sustav Facebook poruka na mobilnim uređajima, nemate drugog izbora nego koristiti Messenger. Uvjerili ste se u to i sami ako ste preko Facebook aplikacije pokušali pristupiti odjeljku poruka.

Zašto nas Facebook tjera na korištenje zasebne aplikacije, odgovorili smo vam u zasebnom tekstu, a sada su i iz Facebooka poželjeli pojasniti stvari oko aplikacije.

Jedna od informacija koje kruže internetom jest da Facebookov Messenger koristi korisničke kamere i mikrofone čak i dok aplikacija nije aktivna. Iz Facebooka navode da ta tvrdnja nije istinita te pojašnjavaju:

Kao i druge aplikacije, i Messenger traži prava pristupa određenim dijelovima mobilnog uređaja na kojem se nalazi, poput mikrofona i kamere, a sve kako bi korisnici mogli obavljati pozive, slati fotografije ili glasovne poruke. Kameri i mikrofonu korisnika pristupamo isključivo na korisnički zahtjev.’

Zadovoljni odgovorom