GENIUS HS-920BT

Evo još jednih slušalica koje nas žele osloboditi žica

29.08.2014 u 06:28

Bionic
Reading

Tvrtka Genius upravo je predstavila novitet u svojoj seriji bežičnih slušalica, model HS-920BT

Novi model nosi oznaku HS-920BT i predstavlja evoluciju u Geniusovom portfelju bežičnih slušalica s mikrofonom koje se na računalo ili drugi uređaj vežu putem Bluetootha.

HS-920BT podržava Bluetooth 4.0 te A2D profil koji mu omogućuje inteligentnu suradnju s pametnim telefonom, uključujući i odgovaranje na pozive, a tu je i AVRC profil koji omogućuje da s ovih slušalica kontrolirate reprodukciju glazbe te zaustavljate ili premotavate pjesme koje slušate.

Ovo obavljate putem odgovarajućih tipki integriranih na lijevu slušalicu, pomoću kojih možete i podešavati glasnoću.

U lijevu slušalicu integriran je i osjetljivi višesmjerni mikrofon koji s lakoćom hvata vaš glas tijekom audiokonferencija ili telefonskih razgovora, čak i kada se nalazite u bučnom okruženju.

Ugrađena litij-ionska baterija osigurava do osam sati neprekidnog razgovora, a lako se napaja putem USB kabela.

Slušalice su izrazito modernog i stiliziranog dizajna, a dolaze u pet atraktivnih boja (mijenja se samo boja trake, dok su same slušalice bijele ili crne): žutoj, ružičastoj, plavoj, crnoj i bijeloj.

Genius HS-920BT idealan je proizvod za stilski osviještene korisnike koji traže vrlo funkcionalne i kvalitetne bežične slušalice, bez obzira namjeravaju li ih koristiti uz računalo, pametni telefon, MP3 svirač ili tablet, a može se nabaviti u opremljenijim dućanima dodataka za računala i pametne uređaje po za sada nepoznatoj cijeni.