USKORO I KOD NAS

Philips televizori podržavaju OnLive sustav za igranje videoigara

28.08.2014 u 14:29

Bionic
Reading

Tvrtka TP Vision najavila je integraciju OnLive cloud igraćeg sustava u Philips televizore s Android operativnim sustavom. OnLive sustav omogućuje igranje kompjuterskih igara na velikom zaslonu u vlastitom domu bez potrebe za posjedovanjem same konzole

Integracija OnLive platforme 'izravnog pristupa' u Phillips televizore s Android operativnim sustavom omogućava igračima da prate te igraju najnovije i najpopularnije video igre putem OnLive sustava tako da upravljač za igru spoje s televizorom. Rastuća OnLive zbirka obuhvaća sve vrste video igara, od najprodavanijih i franšiza do sportskih igara u kojima može sudjelovati čitava obitelj, trkačih i akcijsko-avanturističkih igara.

Jedinstvenost OnLive platforme jest mogućnost da vlasnik Phillips televizora može igre igrati sam ili s prijateljima na daljinu putem drugih uređaja; poput PC-Ja, Mac-a ili tableta s Android sučeljem. Korisnici mogu započeti igru na uređaju, kao što je Philips televizor, i zatim istu nastaviti na tabletu nakon što su izašli iz svog doma. Ono što je spremljeno na Cloudu automatski se sinkronizira preko uređaja, tako da igrači mogu u bilo kojem trenutku nastaviti igru gdje su stali, bez obzira na to gdje se nalaze.

Ambilight tehnologija omogućava potpuno iskustvo igre

Svi Philips televizori s Android sustavom sadrže Ambilight tehnologiju - LED svjetlosnu tehnologiju koja je jedinstvena za njih. Ambilight tehnologija emitira snop svjetla – koja se usklađuju s bojama na zaslonu – na zid iza televizora. Igraći način rada omogućava Ambilight tehnologiji da prati brze izmjene scena akcijskih i sportskih video igara za potpuno iskustvo igre.

OnLive igre dostupne na Philips televizorima mogu se igrati s igraćim kontrolerima. Philips televizori s Android operativnim sustavom podržavaju širok spektar raznih kontrolera temeljenih na XInput, a koji se mogu koristiti za igranje OnLive igara.

Onlive igraći sustav bit će dostupan u Švedskoj, Danskoj, Finskoj, Norveškoj, Nizozemskoj i Irskoj u četvrtom tromjesečju 2014.godine. Sustav će tržišta na ostalih zemalja u Europi stići u 2015. godini, ovisno o OnLive planu lansiranja.