DIZAJNERSKE OBLINE

Ovako izgleda potpuno sastavljen iPhone 6!

21.08.2014 u 13:55

Bionic
Reading

Feld & Volk, proizvođač luksuznih kućišta za Apple proizvode nedavno je otkrio dosta komponenti koje navodno čine novi iPhone, a sada su pružili i pogled na to kako izgleda sastavljeni uređaj. Posrijedi je naravno 4,7-inčni model, koji će istovremeno biti prvi značajniji redizajn Appleovog mobilnog uređaja od modela iPhone 4

Pretpostavlja se da će novi iPhone 6 u potpunosti sastavljen biti još tanji od modela 5s, iako Feld & Volk van slika ne otkrivaju mnogo drugih detalja. Pretpostavlja se kako će 4,7-inčni iPhone imati ekran razlučivosti 1.424 puta 878 piksela, a nešto viša razlučivost (1.704 puta 960 piksela) bi se trebala naći u phablet izdanju Appleovog smartphonea.

Naravno, iPhone 6 dijelovi koje su F&V sastavili ne čine uređaj koji će se naći u prodaji, jer je riječ o grubim prototipnim rješenjima. Neovisno o tome, kućište, tipke i utori na njemu su vrlo vjerojatno ono što Apple namjerava predstaviti u tjednima koji slijede. Jasno je i da novi iPhone dizajnerske crte preuzima s Appleovih gadgeta iPad mini, iPad Air i iPod touch: