IT KONFERENCIJA

KulenDayz po prvi put i za djecu

21.08.2014 u 09:46

Bionic
Reading

Microsoftova zajednica informatičkih stručnjaka, Poduzetnički inkubator BIOS i Osijek Software City tijekom šeste konferencije KulenDayz organizirat će slijed od 50 predavanja besplatnih za prijavljene sudionike

Predavanja su podijeljena u više tema: Napredno programiranje, Baze podataka, ITPro, Project management, Cloud, Mobilne tehnologije i Web razvoj. Također je organiziran Otvoreni dio (Open Session), u sklopu kojeg sudionici sami kreiraju sadržaj o kojem žele čuti više.

Novost ove godine su KulenDayzKidz - prva IT konferencija za djecu. Cilj cjelodnevne radionice je djeci pobuditi interes za informatiku, pokazati zanimljive tehnologije, korisne aplikacije i naučiti trikove o sigurnosti na internetu.

Konferencija započinje u petak, 5. rujna, kada su na rasporedu cjelodnevne radionice iz informatike i projektnog managementa.

U subotu, 6.rujna, odvija se glavni dio konferencije s predavanjima u dvoranama BIOS-a, a popodne je rezervirano za predavanja u autentičnom okruženju seoskog gospodarstva Orlov Put u Bilju.

Nedjelja, 7. rujna, posvećena je avanturi pod nazivom GPS gastro hunt.

Posebnost konferencije KulenDayz je u opuštenoj atmosferi gdje se potiče aktivno sudjelovanje sudionika u predavanjima. Mnoga predavanja odvijaju se po principu 'kreda i ploča', bez projektora i uvježbanih prezentacija, gdje je svako pitanje dobrodošlo.