SMART SIGNAGE TV

Samsung nudi TV prilagođen za digitalnu promociju

23.08.2014 u 08:02

Bionic
Reading

Novo rješenje namijenjeno je malim i srednje velikim tvrtkama, a omogućava jednostavno dijeljenje informacija s kupcima. Između ostalog, moguće je podijeliti njegov zaslon tako da reklame stanu uz druge sadržaje

Samsung Smart Signage TV novi je model televizora dizajniran za male i srednje velike tvrtke te poduzetnike. Kao poslovno rješenje, objedinjuje informacijske i promidžbene prednosti digitalnog oglašavanja sa zabavnim sadržajem TV prijenosa uživo.

Za razliku od standardnih televizora, Samsung Smart Signage TV vlasnicima poslovnih objekata omogućava podjelu ekrana na više dijelova, kako bi prikazali raznolik sadržaj koji se može upotrijebiti za reklamiranje koristeći video materijale, fotografije i tekstove.

Dolazi s uključenim rješenjem za upravljanje sustavom, koje omogućava stvaranje i prikazivanje promotivnih poruka, i pomoću mobilnog uređaja. Rješenje ključ u ruke uključuje i softver za upravljanje, stalak i nosač za zid.


Osmišljen je za neprekidno korištenje na dulje vrijeme, omogućavajući vlasnicima prikazivanje promotivnih materijala do 16 sati dnevno, sedam dana u tjednu.

Uređaj može prikazati sadržaj u Full HD razlučivosti, a kako je riječ o TV prijamniku s ugrađenim sustavom za reprodukciju multimedijskog sadržaja, smanjeni su ukupni troškovi vlasništva, budući da korisnicima nije potreban dodatni audio ili video uređaj.

Korištenjem naprednih mogućnosti softvera za stvaranje i upravljanje, sadržaj se može prenijeti na ugrađeni media player, pomoću USB memorije ili čvrstog diska, kao i bežično, korištenjem mobilnog uređaja s wi-fi opcijom.

Ekran posjeduje softver za upravljanje MagicInfo Express, pomoću kojeg vlasnici prodajnih objekata mogu obavijestiti kupce o popustima, radnom vremenu, posebnim događanjima kao i drugim promotivnim informacijama.


Također, softver omogućava stvaranje, objavljivanje i upravljanje sadržajem kao i određivanje kalendara prikazivanja te vremenskog trajanja. Postoji i opcija MagicInfo Mobile, koja omogućava ažuriranje ili postavljanje fotografija u promotivne materijale s mobilnog uređaja koristeći aplikaciju dostupnu za uređaje s iOS-om i Androidom.

Samsung Smart Signage TV bit će dostupan na našem tržištu od sredine rujna, u verzijama dijagonale 40, odnosno 48 inča (101, odnosno 122 centimetra).