OD A do Ž

Saznali smo još nešto o iPhoneu 6

09.08.2014 u 08:37

Bionic
Reading

Prodavač i izrađivač luksuznih modificiranih izdanja Apple uređaja (iPod, iPhone, MacBook Air i dr.) Feld & Volk uspješno su ugrabili nešto što bi trebalo biti finalno izdanje kućišta za nadolazeći iPhone. Dok su prethodne glasine i izgled bili redom vezani uz prototipe, F&V smatra kako se ovim pruža pravi pogled na 4,7-inčni model iPhonea 6

Većih iznenađenja što se dizajna tiče opet nema, posebno u odnosu na materijal koji već nekoliko mjeseci kruži bespućima interneta. Ipak, minijaturnih dorada na kućištu itekako ima, a F&V navodi poboljšano ležište za tipke/kontrole glasnoće, kako bi se smanjila mogućnost pogrešnog ili slučajno pritiska.

Za razliku od postojećih modela, čini se kako će zbog smanjenja debljine kućišta kamerica uređaja 'viriti' van, iako postoji mogućnost da će ovaj modul zapravo biti iskorišten za 'phablet' izdanje iPhonea koje stiže naknadno. Nešto više informacija je prenijela stranica MacRumors, no lako je za pretpostaviti da su Feld & Volk uistinu ugrabili stvarne komponente, koje čine završni dio 'slagalice' uređaja.

Očekuje se kako će Apple svoje prve novitete službeno otkriti na događaju zakazanom za 9. rujan