MEMORIJA SLJEDEĆE GENERACIJE

ADATA otkrio Premier DDR4 2133 U-DIMM memoriju

02.08.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Memorije sljedeće generacije za računala samo što nisu stigle, a proizvođači se mahom daju u proizvodnju. Jedan od njih je i ADATA, koji priopćava kako se upravo oznakom 'DDR4 piše nadogradnja'. Premier DDR4 2133 memorija podržava najnoviju Intel Haswell-E platformu ekstremnih performansi. Zahvaljujući prednostima koje donosi DDR4 i rigorozni proizvodni proces koji ADATA sprovodi, Premium DDR4 2133 U-DIMM memorijske module PC DIY korisnicima predstavljaju najbolje rješenje za nadogradnju

Brži Prijenos Podataka, Bolja Energetska Efikasnost

Sa brzinama i do 2133 MHz i brzinom prijenosa podataka koja dostiže čak i 17 GB/s, Premier DDR4 2133 nebufferirana DIMM memorija pruža bolju efikasnost prijenosa podataka nego prethodna generacija DRAM memorije. U usporedbi sa DDR3 memorijom, DDR4 memorija ima više radne frekvencije i nižu potrošnju energije. Sa radnim naponom od samo 1.2 volta, nova DDR4 2133 nebufferirana DIMM memorija štedi i do 20% energije, što je čini komponentom prijateljski orijentiranom ka životnom okolišu. U desktop PC računalima, prednosti DDR4 memorije dovest će do nižih troškova i generalno unaprijeđenih performansi.

Vrhunska Kvaliteta & Doživotno Jamstvo

Svi ADATA memorijski moduli su proizvedeni i testirani rigoroznim procesom kontrole kvalitete i omogućavaju brze performanse i stabilan rad. Pored toga, ADATA memorijski moduli kupcima pružaju doživotno jamstvo za maksimalnu sigurnost i sjajnu korisničku podršku.