LJEPOTA JEDNOSTAVNOSTI

Ovaj USB Flash Disk kombinira stil i izdržljivost

31.07.2014 u 10:02

Bionic
Reading

ADATA Technology danas je lansirao UV130 USB Flash Disk. Kućište UV130 USB Flash Diska napravljeno je od legure cinka koja mu daje titanijski izgled visoke kvalitete, a dizajn proreza za vezicu je inspiriran spojlerom trkačkih automobila

UV130 je oblikovan preciznom integriranom tehnologijom sa uporabom legure cinka kako bi se postigao jednostavan i funkcionalan izgled, ali i velika izdržljivost. Korisnici koji zahtijevaju visoku kvalitetu, također žele i da njihove osobne stvari budu korisne i lijepe. Radi toga, UV130 posjeduje veliki prorez za vezicu inspiriran spojlerom trkačkih automobila, što mu daje moderan izgled i veliku portabilnost, te korisnicima omogućava lako nošenje i korištenje. Prorez za vezicu također omogućava lako nošenje diska na privjesku za ključeve.

Kako bi se izašlo u susret potrebama za različitim skladišnim kapacitetima, UV130 je dostupan u kapacitetima od 8 GB i 16 GB. Pored toga, kupci ADATA USB flash diskova mogu uživati u doživotnom jamstvu, a mogu preuzeti i besplatni 'UFDtoGO' i 'OStoGO' software. Cijena nam za sada ostaje nepoznanica.