G402 HYPERION FURY

Logitech tvrdi da ima najbržeg miša na svijetu

30.07.2014 u 13:14

Bionic
Reading

Tvrtka Logitech danas je predstavila, kako sami tvrde, najbržeg gaming miša na svijetu. Logitech G402 Hyperion Fury ultra-brzi FPS igraći miš dolazi s novom ekskluzivnom senzorskom tehnologijom Fusion Engine s kojom može ostvariti pouzdano praćenje od 500 inča (12 m/s) po sekundi (IPS) te već poznatom Logitechovom Delta Zero tehnologijom kojom se postiže izvanredna preciznost

Pred nama je bio veliki izazov kako stvoriti svjetski najbržeg miša za FPS igrače. Nakon tri godine intenzivnog rada ponosni smo što možemo predstaviti miša kojeg smo jedino uspjeli razviti mi u Logitechu,’ izjavio je Ehtisham Rabbani, generalni menadžer Logitechove poslovne jedinice za gaming uređaje. ‘Logitech G402 Hyperion Fury je najbrži postojeći miš na svijetu i ujedno najbolji miš za FPS igranje. Njegov lagan dizajn u kombinaciji s preciznošću i sposobnostima brzog kretanja omogućuje nevjerojatnu brzinu, ludo prebacivanje ili dominiranje u igrama čime se još jednom potvrđuje koliko je daleko otišla znanost u tehnologijama!

Fusion sustav, koji se nalazi u Hyperion Fury mišu, djelo je Logitechovih inženjera i ono rješava učestale probleme s kojima se susreću FPS igrači: najčešće miševi ne mogu pratiti brze pokrete igrača. Kombinirajući optičku tehnologiju s mjeračem brzine i žiroskopom, Fusion sustav će igračima pružiti neusporedivo veliku brzinu praćenja.

Hyperion Fury ima sustav s 32-bitnim ARM procesorom što omogućuje pouzdane i točne brzine praćenja ostvarujući tako 500 inča po sekundi. Osim toga, lagani materijali i nisko trenje pružaju poteze velike brzina i dobar osjećaj prilikom igranja.

Logitechova ekskluzivna Delta Zero tehnologija osigurava određivanje točnosti kod Hyperion Fury miša. Igrač može u trenu pristupiti četirima DPI postavkama tako da se u igri vrlo lako može prebaciti sa savršenog snajperskog djelovanja ili jednostavno raditi poteze prema gore za high-speed manevre i to sve s maksimalnom preciznošću. Korištenjem Logitech Gaming softvera možete dodati petinu DPI postavki i prilagoditi iskustvo igranja po vašim željama. S DPI pomicanjem, Hyperion Fury može ići od 4000 DPI do 240 DPI u treptaju oka, a igračima će dati mogućnost napredovanja u igri.

Hyperion Fury ima osam programibilnih tipki koje se mogu podesiti kako želite – neovisno jesu li u pitanju makro naredbe ili pojedinačne tipke – i to koristeći Logitech Gaming softver. Igrač može konfigurirane postavke spremiti u memoriju miša i time uvijek imati maksimalnu brzinu i dostupnost. S druge strane, Hyperion Fury ima izvješća od 1 milisekunde čime se osigurava da vaše naredbe budu obavljene u što kraćem vremenu.

Logitech G402 Hyperion Fury FPS igraći miš se očekuje u Europi u kolovozu 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 449,00 kuna. Za više informacija posjetite www.gaming.logitech.com