PRIJAVITE SE

Mobility Day 2014 konferencija 25. rujna iznova u Zagrebu!

30.07.2014 u 11:56

Bionic
Reading

Mobility Day konferencija će osmu godinu zaredom okupiti vodeće stručnjake s područja mobilnog razvoja i poslovanja

Najavljujemo da će se 25. rujna 2014. održati Mobility Day konferencija koju su prije osam godina osmislile i pokrenule tvrtke Mobendo i Citus. Kao i proteklih godina, konferencija će se održati na „domaćem terenu“ – u Hotelu Antunović u Zagrebu. Posjetitelja svakako neće nedostajati, budući da se prema dosadašnjim prijavama i upitima prema organizatorima i ovoga puta očekuje više od 350 polaznika zainteresiranih za najnovije vijesti s područja primjene mobilnih tehnologija u svakodnevnom životu i poslovanju. Uz neovisne stručnjake istartup tvrtke specijalizirane za razvoj i implementaciju mobilnih rješenja, Mobility Day redovito okuplja i velik broj glavnih donosioca odluka, IT profesionalaca i razvojnih inženjera iz velikih tvrtki i organizacija diljem regije.

Andrej Radinger iz tvrtke Mobendo i Tomislav Bronzin iz tvrtke Citus ove će godine, uz svoje kolege-predavače iz brojnih domaćih i inozemnih tvrtki, podijeliti najnovija saznanja i iskustva s područja razvoja i implementacije mobilnih rješenja kroz čak trideset predavanja. Program će se održavati u četiri zasebna smjera namijenjena poslovnim menadžerima, razvojnim stručnjacima, IT profesionalcima te svima onima koji žele saznati koja su trenutačno najvažnija zbivanja na području razvoja i primjene pametnih mobilnih uređaja – smartfona i tablet računala.

Na ovogodišnjoj Mobility Day konferenciji, uz prikaz najnovijih trendova koje mobilna rješenja donose u domeni mobilnog poslovanja, i ove godine će biti zastupljene teme upotrebe mobilnih rješenja u svakodnevnom životu, s naglaskom na transformaciju obrazovanja. Današnja konkurentnost gospodarstva, ali i pojedinaca i društva općenito, ovise o obrazovanju, te razvoju inovativnosti i novih tehnologija. Eminentni domaći i strani stručnjaci će i ove godine prenositi svoja iskustva u implementaciji mobilnih rješenja povezanih s računalnim oblakom, ali i njihove vizije kako mobilnu tehnologiju još bolje integrirati u poslovne procese poput mobilne prodaje, marketinga, edukacije, G2C, G2B, B2B, B2C, B2E (Businsess-2-Employee) rješenja, na siguran, pouzdan i konkurentan način.

Dodatne informacije o nadolazećoj konferenciji, sadržajima u sklopu predavanja te predavačima možete saznati putem službenih konferencijskih web stranica, na adresi www.mobilityday.com, na kojoj je već moguće prijaviti i sudjelovanje.