GENIUS SW-G2.1-2000

Ovi zvučnici stvaraju vrhunsku igračku atmosferu

29.07.2014 u 07:47

Bionic
Reading

Genius, globalni proizvođač periferija za računala, predstavio je 2.1 zvučnički sustav za igrače, oznake SW-G2.1-2000 (‘Thunderclap’)

Zvučnici se sastoje od dva satelita klasičnog dizajna i subwoofera, uz zasebnu jedinicu s vanjskim pojačalom i kontrolama. Svaka od tri zvučničke jedinice smještena je u kvalitetno kućište, a u skladu sa svojom namjenom – zvučnici su dizajnirani u oklopljenom dizajnu i izvrsno se uklapaju u pozadinu svih virtualnih bitaka.

Pulsirajuće diodno svjetlo pali se u ritmu basa koji se reproducira i tako, u kombinaciji sa zvukom vrhunske kvalitete, pomaže stvoriti vrhunsku igraću atmosferu.

Kvalitetni tro-inčni zvučnički driveri u satelitima osiguravaju žive i jasne tonove visokih i srednjih frekvencija, dok se za duboke, prodiruće basove brine 6,5-inčni driver ugrađen u subwoofer. Ukupna izlazna snaga satelita i subwoofera iznosi 45 vata (RMS), što je dovoljno za stvaranje izuzetno vjerne i žive atmosfere u svim igrama, ali i za uživanje u glazbi te kvalitetan zvuk prilikom gledanja filmova.

Kontrole za glasnoću i bas smještene su na prednjoj ploči vanjskog pojačala, na kojemu ujedno možete odabrati i izvor zvuka – na raspolaganju su vam klasični 3,5-milimetarski i RCA priključci, kao i priključci za slušalice i mikrofon.

Osim na stolno ili prijenosno računalo, televizor ili sustav kućne zabave, zvučnike lako možete spojiti i na iPad ili neki drugi tablet, kao i na mobitel ili igraću konzolu kao što su Playstation 2 ili 3, Xbox 360 ili Wii.

Zvučnici se mogu nabaviti za 799 kuna.