STIGAO DENON ENVAYA

Ovaj zvučnik ćete spojiti s bilo kojim mobitelom

25.07.2014 u 11:08

Bionic
Reading

U ponudu Hrvatskog Telekoma stigao je Denonov prijenosni zvučnik kojeg s drugim uređajima možete bežično povezivati koristeći Bluetooth ili NFC

Zvučnik Denon Envaya BT NFC dimenzija je 25,5 puta 14,1 puta 4,7 centimetara. Teži 1,28 kilograma. Sadrži sustav stereo zvučnika s zvučnim jedinicama od 57 mm i pasivnom 100 mm sub jedinicom, kao i ugrađenu tehnologiju digitalne obrade zvuka.

Straga ima ugrađeni stalak s gumenim podnožjem, koji se aktivira jednim pritiskom, a pomoću kojeg ga možete postaviti na gotovo bilo koju ravnu površinu.


Reproducirat će glazbu s bilo kojeg uređaja s Bluetoothom, a podržava i NFC, tako da povezivanje možete obaviti i kuckanjem uređaja o zvučnik. Podržava li vaš uređaj s Bluetoothom podržava standard aptX, dobit ćete zvuk CD kvalitete. Zvučnik pamti uređaje te se idući put na njih spaja automatski.

Ima punjivu bateriju, koja bi trebala izdržati do deset sati korištenja. Punjenje traje dva i pol sata. Poslužit će i za punjenje mobitela te drugih sličnih uređaja.

Pomoću ulaza AUX možete ga spojiti sa svim uređajima koji imaju analogni audio izlaz. Dolazi sa strujnim adapterom i nekoliko nastavaka kako bi ga mogli koristiti u bilo kojem dijelu svijeta.

Dostupan je u dvije verzije - bijela visokog sjaja i mat crna. Ako vam to nije dovoljno, postoje lako izmjenjive maskice u četiri dodatne boje: plavoj, sivoj, narančastoj i ljubičastoj.

Što se dodatne opreme tiče, možete dodatno nabaviti i torbu za prijenos, kako bi ga što dulje sačuvali u dobrom stanju.

Dostupan je od 24. srpnja u T-Centrima po cijeni od 1489,98 kuna.

Zvučnik Denon Envaya BT NFC