CYBER-SHOT H400

Sony otkrio fotić s nevjerojatnim 63x optičkim zoomom

23.07.2014 u 14:45

Sony otkrio fotoaparat Cyber-shot H400

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sony

Bionic
Reading

Sony je objavio novitet u svojoj ponudi, model Cyber-shot H400 s optičkim 63x zumom. Kompanija navodi da je riječ o najvišem ikada optičkom zumu za kompaktnu digitalnu kameru

Ništa nije izvan dosega veličanstvenog i lako uporabljivog Cyber-shota H400. Njegov ogromni 63x zoom (ekvivalent žarišnoj duljini 24.5-1550mm u formatu 35mm) proteže se od širokokutnog do super-telefoto, prilagođavajući se bilo kojoj zamislivoj situaciji.

Zabilježite scene iz okoline i obiteljske grupne fotografije sa svima u kadru. Ili promatraj divlje životinje i ptice sa sigurne udaljenosti bez uznemiravanja njihovih staništa.

Optički SteadyShot smanjuje rizik od mutnih, zrnatih fotografija –čak i na visoko zumiranim postavkama ili kad držite kameru na dužini ispruženih ruku.

Uživat ćete u slikama bogatim detaljima sa 20.1 megapiksela koje bilježe svaki događaj u životu. Ili jednostavno pritisnite tipku za videozapis i snimajte HD videozapise koje možete gledati na TVu ili podijeliti na webu.


Snaga fotografiranja ne utječe na jednostavnost operacija i korištenja. Oblikovano kućište ostavlja dojam DSLR fotoaparata, izgleda sjajno u ruci, s ergonomskom drškom koju očekujete na većim i mnogo skupljim fotoaparatima. Dodatna pogodnost je elektronički objektiv koji pomaže fotografirati pejzaž, čak i kada se fotografira na otvorenom prostoru uz blještavilo sunca.

Intelligent Auto omogućuje Vam da postignete vrhunske rezultate bez ikakvih problema. DSC-H400 automatski prepoznaje kut snimanja, vodi brigu o izloženosti i drugim postavkama tako da se možete usredotočiti na ono što se događa ispred fotoaparata.

Ne morate brinuti da će Vam izmaći neki poseban trenutak dok ste u pokretu. X-Series litij-ionska baterija velikog kapaciteta osigurava snagu za 300 snimki između punjena – što omogućava mnogo prilika za fotografiranje svakodnevnih situacija ili događaja tijekom putovanja.

Kad ste vani s prijateljima način rada Party automatski podešava osjetljivost, ekspoziciju i boje za živopisna sjećanja na one zabavne zajedničke večeri. Napredna bljeskalica osigurava osjetljivost objektiva, učinkovito širi raspon bljeskalice tako da udaljeniji predmeti izgledaju bliže. Pogodan je za slikanje unutar zatvorenog prostora ili u tamnijim prostorima, kad ugrađena bljeskalica nije dovoljna.

Kompaktni fotoaparat DSC H400 s optičkim zumiranjem od 63x može se predbilježiti na www.sony.co.uk, a u općoj prodaji u Europi je od travnja 2014.