NAGRADNJAČA

Osvojite phablet Nokia Lumia 1320

14.07.2014 u 11:42

Bionic
Reading

Instagram, Twitter, Facebook, možda neka igra ili video spot? Standardna zabava na plaži, a ljeto je tek počelo. Upravo zato smo za vas pripremili nagradnjaču u kojoj možete osvojiti phablet Nokia Lumia 1320!

S ovom Nokijom Lumijom 1320 s velikim 6-inčnim zaslonom i veselim, živopisnim dizajnom sigurno ćete biti zamijećeni. Veći ekran, posebno osjetljiv na dodir, donosi i puno više prostora za igre, filmove i aplikacije koje volite.

Savršene fotografije i filmove osigurava dobro poznata Nokia Camera, aplikacija koja kombinira Nokia Pro Cam i Smart Cam. S aplikacijom Nokia Storyteller možete vaše fotografije i filmove organizirati po datumu i mjestu i time kreirati vašu priču koja izgleda posebno atraktivno uz dodatne alate kao što su Cinemagraph i Creative Studio. Uz OneDrive, vaše fotografije, filmovi i dokumenti dostupni su u svakom trenutku, dok uz 8 GB interne memorije i memorijsku karticu od 64 GB prostora imate dovoljno prostora za pohranu svega što na vašoj novoj Nokiji morate imati.



Nokia Lumia 1320 phablet
praktičan je i za poslovne korisnike budući da je pristup svim poslovnim informacijama jednostavan, brz i lako dostupan uz aplikacije kao što su Microsoft Exchange, Office 365 i Lync. Pristup informacijama možete dodatno zaštititi i time biti posve sigurni da će one biti dostupne isključivo vama.

Ime dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak, 14. srpnja.

Nagradu je osvojila Radmila Birač

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.