NOSIVO RAČUNALSTVO

Kobe Bryant i ekipa već testiraju Appleov pametni sat

23.06.2014 u 14:42

Bionic
Reading

Apple je, navodno, već angažirao više vrhunskih slavnih sportaša iz SAD-a kako bi u središnjici te tvrtke u Cupertinu testirali njihov prvi pametni sat tijekom intenzivnih treninga

Što smo bliži listopadu, glasina o iWatchu sve je više. Zasad se o njemu ne zna puno, osim da će imati zaslon osjetljiv na dodir, moguće dijagonale 2,5 inča (6,3 centimetara).

Sve to, naravno, treba uzeti sa zrnom soli, pa i ovo što ćete sada pročitati. Apple je, navodno, već angažirao više vrhunskih slavnih sportaša iz SAD-a kako bi u središnjici te tvrtke u Cupertinu testirali njihov prvi pametni sat tijekom intenzivnih treninga.

Košarkaš Kobe Braynt navodno je jedan od njih, čemu u prilog ide to što je doista viđen u Appleovu kompleksu prošlog mjeseca.


Pokažu li se te glasine istinitima, to će biti još jedan argument više onima koji tvrde kako će iWatch biti primarno namijenjen zainteresiranima za sportske aktivnosti, bile one profesionalne ili rekreativne prirode.

Apple je već predstavio HealthKit u sklopu novog izdanja svog operativnog sustava. HealthKit zamišljen je kao čvorište koje povezuje sve aplikacije namijenjene vježbanju i zdravlju, kao i statistike vezane uz njih, na jednom mjestu.

Službene najave za iWatch još nema, no očekuje se kako bi se trebao pojaviti tijekom listopada, zajedno s novim iPhoneom 6 i iOS-om 8.

Izvor:Neowin