IMA ASA U RUKAVU

Fialho Barbara za muziku ima dara

29.03.2015 u 19:37

Bionic
Reading

27-godišnja Brazilka s ovih fotki odrasla je u brazilskom gradu Montes Claros. Iako je on pun bogataša i aristokrata, Barbarini roditelji bili su okorjeli hipiji

Barbarica je odrasla uz mamu koja je bila instruktorica joge i qigonga, tatu koji je bio vegan i frutarijanac (jeo je samo one plodove koji su pali sa stabla), pohađala je montesori vrtić i valdorfsku školu, a u slobodno vrijeme je učila osnove bio-dinamičke poljoprivrede i mjesečevog kalendara.

Kao i u svim hipi kućama i komunama, u obitelji Fialho se mnogo slušao gospodin Hendrix. Posljedica tog mahnitog slušanja njegovih gitarističkih solaža bila je ta da je Barbara još u tinejdžerskoj dobi samostalno naučila svirati gitaru.

Danas, nakon što je postala poznata manekenka (mama joj je ponosna; tati se ne sviđa pretjerana seksualizacija tijela njegove kćerke jedinice), ona se odlučila vratiti svojim korijenima – upisala je studij gitare na prestižnoj njujorškoj glazbenoj akademiji Juilliard te izdala bossa nova album. Bravo ljepotice!