ROZA HIPNOZA

Meditativno privlačna Alyssa Miller

28.12.2014 u 20:56

Bionic
Reading

Dvadesetpetogodišnjakinja s ovih fotki koja se tako ponosno šepuri vlastitim oblinama jedna je od rijetkih manekenki koja se bavi transcendentalnom meditacijom

Alyssa je rođena u Palmdaleu, gradu koji se nalazi nadomak Los Angelesa. Korijeni su joj raznorodni – trećinu je Njemica, trećinu Irkinja, a trećinu Indijanka. Njemački i irski geni su joj pomogli da je mediji proglase 'najevropskijom' američkom manekenkom, a Indijanka u njoj joj je pomogla da otkrije draži i blagodati transcendentalne meditacije.

Osim meditacije, Alyssa se bavi baletom i trčanjem, a u posljednje vrijeme i kuhanjem. Nije ona ni jaja na oko znala speći sve do momenta kad nije upoznala Jakea Gyllenhaala. Taj ju je momak naučio kako da sprema makrobiotička jela te kako da uživa u okusu teleće jetre.

Jake i Alyssa više nisu skupa. Iako joj je bilo teško na samom početku, iz depresivne faze ju je spasio kućni ljubimac – bostonski terijer imena Charlie. Danas je opet aktivna kao što je bila i prije. Snima reklame za donje rublje i meditira u pauzama između snimanja.