GODI JOJ SLAVA

Joanna Krupa voli biti u centru pažnje

23.08.2014 u 07:55

Bionic
Reading

Da je kojim slučajem s ovih prostora, najdraža pjesma bi joj bila 'Niko kao ja'

Život poljske manekenke u Americi može biti jako težak. To je iskusila i Joanna kad je kao tinejdžerica stupila u modni svijet. Iako se njena familija preselila iz Varšave u Chicago kad je imala pet godina, život u novoj sredini nimalo nije bio jednostavan.

Nije tajna da je u adolescentskim godinama imala poremećaj u prehrani. Čak i danas, petnaestak godina nakon te nesretne faze, Joanna često vidi celulit na svojim bedrima. 'Kad se pogledam u ogledalo, ponekad vidim te gnjusne brazde na svojim bedrima. Onda otrčim u teretanu, vježbam nekoliko sati, ništa ne pojedem dva dana, pa je sve opet u redu.' Informacije radi, Joanna je visoka preko metar i sedamdeset, a teži pedeset i jednu kilu.

Nesigurnost je česta manekenska boljka. No, ona to smiono kompenzira sudjelovanjem u raznim američkim i poljskim reality showovima. 'Ples sa zvijezdama', 'Poland's Next Top Model', 'The Real Housewives of Miami', samo su neka od imena televizijskih emisija gdje Joanna pokušava steći malo pažnje. Veli da joj to jako pomaže...