NAPUHANO DO KRAJA

Jeftina zabava svjetskih celebrityja

18.07.2014 u 08:40

Bionic
Reading

Nova pomama u svijetu poznatih! Nedavnim istraživanjem paparazza otkriveno je kako celebrityji ne vole samo napuhnute usne, guze, grudi ili bokove

Poznati vole sve što se napuhuje – luftiće, plivaće rukavice, kanue, brodiće, životinje na napuhavanje i ine stvarčice koje ljudi nose na plažu.

Gumene gluparije koje su dosad koristili isključivo klinci, pervertiti, čudaci i familije s malom djecom, postale su must have svake poznate osobe koja drži do svoje reputacije. Pjevačice, manekenke, glumice, televizijske voditeljice i ini estradnjaci više ne dolaze na plažu ako im iz prtljažnika ne ispada čitava lepeza sredstava za napuhavanje.

No, takvi se rekviziti kupuju isključivo na placu, buvljacima ili u 'sve za deset kuna' trgovinama. Stoga je u posljednjim mjesecima na tim mjestima porastao broj celebrityja koji incognito kupuju ove jeftine napuhavajuće igračkice. Ne čudite se ako na naslovnicama žutog tiska u bližoj budućnosti uočite naslove poput: Jelena Rozga šopingirala na Hreliću! Ili: Vlado Kalember i njegove plivaće rukavice!