NAGRADNI NATJEČAJ

Otputujte u Ženevu na spoj s Kia Stingerom

15.02.2017 u 13:49

Kia Stinger

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Kia Motors nedavno je predstavila novi model Stinger, sportsku limuzinu s najboljim performansama u cijeloj povijesti Kije

Za sve ljubitelje vozila Kia u Hrvatskoj pripremili smo privlačni nagradni natječaj u kojem s kreativnim odgovorom na lako pitanje mogu osvojiti izlet na autosalon u Ženevi i pogledati atraktivan Kia Stinger uživo.

Nagradni natječaj traje sve do 1. ožujka 2017 i dobitniku donosi izlet za dvije osobe, s dvije avionske karte i dvije karte za 87. međunarodni salon automobile u Ženevi. Autosalon se u drugom najvećem švicarskom gradu odvija između 9. i 19. ožujka i ljubiteljima automobila će pokazati sve zadnje novosti autoindustrije.

Sretan dobitnik će u Ženevi imati mogućnost među prvima u Europi upoznati novi čudesni

Kia Stinger, koji je nedavno predstavljen na automobilskom salonu u Detroitu, te ga je zatim Kia europskim novinarima predstavila u Milanu. Novi Stinger je sportska limuzina s 5 sjedala, koja će redefinirati razred u kojem trenutno dominiraju europske marke. Stinger odlikuju najbolje performanse u cijeloj povijesti Kije – napravljen je za uzbudljivo vožnju s 3,3-litrenim turbobenzinskim motorom od 6 cilindara sa snagom od 272 kW (370 KS) te od 0 do 100 km/h dolazi za 5,1 sekundu. Novi Stinger donosi raskoš, udobnost i eleganciju koju podupire 7-godišnje tvorničko jamstvo, koje je kao takvo najdulje u Europi.

Serijska proizvodnja Stingera počinje sredinom godine, u Europi ga očekujemo krajem 2017. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju prijave se vrše na službenoj stranici:  http://www.kia.hr/nagradni_natjecaj_stinger