GALAXY NOTE7

Samsung Electronics prima prednarudžbe za Galaxy Note7 diljem Europe

22.08.2016 u 09:00

Bionic
Reading

Zalihe su ograničene zbog nevjerojatnog interesa kupaca

Tvrtka Samsung Electronics najavila je danas početak primanja prednarudžbi za Galaxy Note7 diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj. Kako bi nevjerojatna potražnja kupaca za novim Galaxy Note uređajem bila zadovoljena, tvrtka Samsung objavila je da je dostupnost zaliha u fazi prednarudžbe ograničena.

Zanimanje korisnika za Note7, u vidu prijava korisnika na našim internetskim stranicama i drugim digitalnim kanalima, već je premašilo interes koji su pokazali za Galaxy S7 i S7 edge. Kako je potražnja kupaca za novim Galaxy Note7 uređajem premašila sva očekivanja, Samsung je objavio da neće moći zadovoljiti sve zahtjeve za prednarudžbu.

'Uspjeh koji smo postigli uređajima Galaxy S7 i S7 edge pokazuje visoku potražnju za našim premium pametnim telefonima. Novi Samsung Galaxy Note7, koji objedinjuje rafinirani dizajn i korisne inovacije poput poboljšane S Pen olovke i sigurnosne značajke skeniranja šarenice oka, dodatno upotpunjuje privlačnost našeg portfelja Premium uređaja', naglasio je Pavle Zobundžija, voditelj prodaje u odjelu telekomunikacija, regionalnog predstavništva Samsung Electronics.

'Reakcije tržišta, u kombinaciji s iznimno pozitivnim povratnim informacijama telekom operatera i maloprodajnih partnera, daju naznaku da će Note7 znatno premašiti naša prvotna predviđanja rezultata prodaje u regiji. Zbog toga vjerojatno nećemo moći u potpunosti zadovoljiti potražnju kroz prednarudžbe, no pokušat ćemo osigurati dovoljne količine, kako bismo zadovoljili potražnju kupaca kada uređaj krene u redovitu prodaju, polovicom rujna.'


Korisnici u Hrvatskoj mogu se već danas predbilježiti za novi Note7, kod odabranih operatera i maloprodajnih partnera. Dodatno, kupci koji se predbilježe za Note7 će, u ograničenoj količini, na dar dobiti novi Samsung Gear VR uređaj.

Redovita prodaja pametnog telefona Note7 na hrvatskom tržištu započinje u petak, 16. rujna 2016. Više informacija dostupno je na stranicama www.samsung.com/hr