Novosti iz Instara

Web-trgovina Instar od sada prilagođena mobilnim uređajima

11.07.2016 u 14:36

Bionic
Reading

Instar Informatika, najbrže rastuća domaća IT trgovina, donosi vam pregled noviteta koji će vam tehno kupnju učiniti još lakšom i uzbudljivijom!

Prije par dana je lansirana redizajnirana i osjetno poboljšana mobilna verzija web-trgovine Instar na kojoj je sada znatno pojednostavljena potraga za željenim artiklom. Kako Instar uvijek osluškuje želje i potrebe svojih korisnika, tako su proteklih mjeseci uvaženi mnogi komentari koji su se ticali mobilne verzije Instarova weba.


Surfanje i kupnja na mobilnom Instarovu webu su sada puno pregledniji i logičniji, uz brz pristup traženim artiklima i dodatnim informacijama. Jednim klikom saznajte sve o aktualnim akcijama u Instarovoj ponudi, novitetima, promocijama i hit ponudama koje se ne propuštaju! Najpopularnije kategorije proizvoda poput laptopa, stolnih računala za gaming i mobitela sad su organizirane u pregledne stupce i dostupne su čim se stranica učita. Također je olakšano i prijavljivanje na vrlo popularni Instarov newsletterkoji svaki tjedan prima preko 200.000 korisnika diljem RH.

Ovoga je tjedna izdan i novi ljetni Instarov katalog s brojnim akcijskim artiklima za dugo i nezaboravno ljeto! Ne odričite se omiljene tehnologije ni na zasluženom godišnjem odmoru, opremite se prije puta i uživajte u savršenom surfu i na moru i na kopnu! U ponudi su, između ostalog, modeli laptopa, tableti s GRATIS 16 GB SD karticom, moderni smartfoni, eksterni diskovi i povoljne USB memorije za svu silu multimedije koja će vam uljepšati dane opuštanja. Za ljubitelje dobrog štiva tu je nezaobilazni Amazon Kindle Paperwhite e-čitač sa zaslonom od 6'' i čak 4 GB pohrane za brojne naslove. Zaslon ima odlične kuteve vidljivosti, čak i na suncu.

Stoga predlažemo obavezno zaustavljanje u jednom od Instarovih shopova ili na webu, prije nego što produžite na toliko željeni odmor. Samo požurite, jer suzalihe akcijskih artikala ograničene.