Poletite sa serijom Vivax Fly

Otkrijte prvi hrvatski pametni telefon

14.06.2016 u 09:55

Bionic
Reading

Otkrijte prvi hrvatski pametni telefon

Stvoren za vas

Tražite li idealan poklon, želite li nekoga iznenaditi i zadiviti ili jednostavno želite sebe pomaziti, pri tome ste i patriotski raspoloženi, imamo prijedlog. Vivax ima sve što vam treba, a uz to je hrvatski brend. Vivax je razvijen 2003. godine i od tada do danas postao je prepoznatljiva marka koja u svom asortimanu nudi više od 250 različitih proizvoda, od LED TV uređaja koji se proizvode u Hrvatskoj, pametnih telefona i tableta, klima-uređaja, sve do malih kućanskih aparata. Misija Vivaxa je jednostavnim dizajnom te inovativnom i kvalitetnom tehnologijom omogućiti potpuno opremanje doma.

Ljubav na prvi pogled


Vivax je ponosno 2013. godine na tržište prvi izbacio prvi hrvatski pametni telefon. Od tada do danas na tržištu se mogu naći tri grupe (segmenta, kategorije) telefona. Serija FUN odlikuje se razigranim bojama, pristupačnim cijenama i odličnim dizajnom. POINT nudi najbolji omjer cijene i kvalitete, a za najzahtjevnije korisnike tu je top segment - serija FLY.

Pametni telefoni Vivax namijenjeni su široj populaciji koja promišljeno ulaže. Elegantan dizajn, praćenje svjetskih trendova u proizvodnji, kontrola kvalitete po svim europskim standardima te osigurana servisna podrška čine pametne telefone Vivax prvim izborom većine kupaca.

Poletite sa serijom Fly


Novi telefoni, osim atraktivnim dizajnom, odlikuju se izdržljivošću, odličnim performansama koje će zadovoljiti i poslovne korisnike, ali i najzahtjevniju publiku mladih ljudi koji traže zabavu, kvalitetnu kameru i zvuk. Modele Fly karakterizira četverojezgreni procesor koji pokreće 2GB RAM memorije, čime ćete iskusiti fluidan rad svih vaših sadržaja i aplikacija koje će se prikazivati na HD IPS zaslonima. U slučaju modela Fly 2 to je 5" dijagonale, a kod modela Fly V550 radi se o većem, 5,5" zaslonu. Oba telefona podržavaju 4G mrežu te imaju baterije velikog kapaciteta. Zabilježite najdraže trenutke koristeći snažnu prednju i stražnju kameru.

Zvijezda je rođena


S ponosom možemo najaviti i dolazak najnovije zvijezde obitelji Fly - to je model Fly 3 koji osvaja već na prvi pogled, ne samo izgledom, već i snažnim specifikacijama. Njegov elegantan izgled čine metalni rub u srebrnoj ili veoma popularnoj boji rose gold, kao i stakleni izgled stražnjeg kućišta. Od karakteristika je dovoljno spomenuti 3 GB RAM-a, 4G podršku, 13 MP i 5 MP kamere te 2500 mAh bateriju s opcijom quick charge. I to sve uz najpovoljniju cijenu na tržištu.

Odaberite svoj model Fly na www.vivax.hr i zaljubite se na prvi pogled.